Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Inzicht, keuzes en in beweging zetten

Ik krijg wel eens de vraag: ”Wat doe jij voor werk?” Als ik dan alleen antwoord met ik ben coach, dan knikken ze, maar je ziet ze denken. Ohja weer een coach! En dat kan ik mij goed voorstellen, want iedereen kan zich een coach noemen en er zijn ook mega veel verschillende soorten coaches. Stel de vraag nog eens en antwoord dan maar eens met ik ben een manager. Ja, maar wat voor manager? Maar ik ben dus coach en ik ben hier trots op. Dus misschien is het antwoord vanaf nu wel een trotse coach.

Wat maakt dat ik mij een trotse coach mag noemen? Dat ik een schakel mag zijn in een fase van iemands leven. Tijdens een intake voel je emoties, strijd, onmacht en soms intens verdriet. Een burn-out, je geliefde verliezen, altijd last van hyperventilatie, of teveel stress ervaren op je werk. Maar ook verwonderen over hoe verhelderend het kan zijn om door middel van NLP coaching te kijken waardoor je bijvoorbeeld in je relatie of op je werk altijd weer in “hetzelfde” terecht komt. Maar ook wat heeft je systeem/opvoeding en je omgeving voor invloed op gemaakte keuzes, overtuigingen en patronen. Kijken met andere ogen naar inzichten over jezelf en dan keuzes maken.

Maar gelukkig bestaat mijn coaching niet alleen uit “praten”.  In de afgelopen jaren ben ik steeds meer overtuigd geraakt van de zachte kracht van ademen. Wat kan een vervelende gebeurtenis, langdurige stress of een beperkende overtuiging een invloed hebben op je lichaam en hoe je je voelt. Spanning op de borst of een brok in je keel… Er zijn verschillende ademtechnieken en het is soms even zoeken wat het beste voor iemand werkt, maar dat het werkt staat vast. Een hele mooie ademtechniek is de verbonden ademhaling. Een prachtige manier om met oude spanningen en blokkades aan het werk te gaan en in je lichaam weer letterlijke ruimte te voelen zodat je weer in beweging kan komen.

En als dat vervelende gevoel of die herinnering echt teveel is, hoe bijzonder is dan EMDR. Een krachtige en opmerkelijke behandelmethode die iemand kan helpen om weer door te gaan.

Kan ik iemand “ beter” maken? Nee, maar ik kan wel iemand inzicht geven, keuzes laten maken en in beweging zetten en daar ben ik toch een potje trots op……

– Sheela –

Maak kennis met Sheela - Van Solt Advies