Plotseling gebeurde er iets heftigs in mijn leven waardoor ik compleet uit balans raakte. Ik kwam in de overlevingsmodus terecht en werken lukte niet meer. Via mijn werk kwam ik bij Sheela terecht en dat voelde als een warm bad.We hebben gesprekken gevoerd, geademd, gehuild, gelachen en langzaamaan kwam ik weer terug bij mijn gevoel.Eind augustus hebben we het traject op Schiermonnikoog afgesloten. Lieve Sheela, bedankt voor je steun, doortastende woorden en gewoon voor wie je bent. Jij hebt mij geleerd dat “perfect goed is, maar goed vaak beter.” Ik luister nu naar mijn gevoel en maak keuzes, dat voelt erg goed.Twijfel je nog om met Sheela een traject in te gaan? Stop met twijfelen, ik gun iedereen een Sheela!

Linda

Bedankt voor het meest bijzondere coachingsgesprek wat ik ooit heb gevoerd. Met een totaal andere insteek reed ik vanochtend naar Wons. Ik bedacht mij op de terugweg dat ik weer een belangrijke stap heb gemaakt, die ik vanochtend niet had voorzien. Voor een gesprek zoals vanochtend, zijn twee mensen nodig die elkaar volledig vertrouwen. Blijkbaar raakte je feilloos de juiste snaar en keek je rechtstreeks in mijn ziel. Het voelde kwetsbaar, maar blijkbaar moest dit gebeuren vandaag. Ons gesprek suddert nog door in mijn hoofd op een positieve manier. Mijn curriculum vitae is hoe ik ben, leef, werk en presteer. De aanvullende informatie, mijn kwetsbare kant, heb je vanochtend gezien. Je bent een bijzonder talent wanneer je binnen een uur mij zo weet te ‘openen’. Bedankt voor het mooie gesprek. Ik ging met een heel goed gevoel naar huis.

Sinne

Het ging al een tijd niet goed met me en zoals bij zovelen ben ik in een burn-out terecht gekomen. Hiervoor uiteraard hulp gezocht. Deze hulp heeft ook zeker een stuk herstel opgeleverd, maar het laatste stuk naar de top van de berg lukte niet. Uit eindelijk op advies van een collega besloten contact op te nemen met Sheela voor een NLP traject. Toch wel een stap voor mij, want het leek me wat zweverig jezelf simpel gezegd her programmeren. Tijdens kennismakingsgesprek wat ik als prettig ervaren heb wist Sheela al mijn vertrouwen te winnen. Eigenwijs als ik was wist ik “natuurlijk” wel waar mijn problemen lagen, maar in de gespreken met Sheela en de opdrachtjes die ik mee kreeg, kwam toch al vrij snel aan het licht dat het iets anders lag. En als het echte probleem eenmaal bekend is, is hier een oplossing voor zoeken een stuk makkelijker. Nu inmiddels een aantal maanden later pluk ik nog steeds de vruchten van het traject. Heb de balans in mijn leven teruggevonden.

Wieger

Beste Sheela, wat een bijzondere ervaringen heb ik al met je mogen beleven. Mooie diepgaande, verhelderende en leerzame gesprekken tijdens de NLP coaching op het mooie eiland Schiermonnikoog. Sinds enige tijd heb ik ook de ademcoaching ondergaan, wat een bijzondere ervaring en wat geeft het je innerlijke ruimte! In het voorjaar van 2020 hoop ik zeker weer met je een oversteek naar Schiermonnikoog te maken. Lieve groet Chantal.

Chantal

Een heerlijke dag gehad met Sheela op Schiermonnikoog! In alle rust ervaren wat NLP nu eigenlijk is en wat het voor je kan betekenen. Prachtige wandeling over het eiland, mooie gesprekken en hele fijne begeleiding. Gewoon een cadeautje voor jezelf! Dikke aanrader, dus als het bij jou ook kriebelt: doen!

Amber