Plotseling gebeurde er iets heftigs in mijn leven waardoor ik compleet uit balans raakte. Ik kwam in de overlevingsmodus terecht en werken lukte niet meer. Via mijn werk kwam ik bij Sheela terecht en dat voelde als een warm bad. We hebben gesprekken gevoerd, geademd, gehuild, gelachen en langzaamaan kwam ik weer terug bij mijn gevoel. Eind augustus hebben we het traject op Schiermonnikoog afgesloten. Lieve Sheela, bedankt voor je steun, doortastende woorden en gewoon voor wie je bent. Jij hebt mij geleerd dat “perfect goed is, maar goed vaak beter.” Ik luister nu naar mijn gevoel en maak keuzes, dat voelt erg goed.Twijfel je nog om met Sheela een traject in te gaan? Stop met twijfelen, ik gun iedereen een Sheela!

Linda

Ik zat in een moeilijke fase in mijn leven. Energie lekken was normaal geworden. Tot dat ik bij Sheela terecht kwam. Na een goed kennismakingsgesprek merkte ik dat ik haar direct in vertrouwen nam. Ze heeft me veel handvatten gegeven, waar ik met haar hulp direct mee aan de slag kon. En met succes! Ook bij het laatste gesprek gaf ze aan een hele andere Robbin te zien dan tijdens het eerste gesprek. Ik gun iedereen zulke mooie en fijne gesprekken als die ik met haar heb gehad. Ze heeft me onwijs geholpen om weer terug op mijn oude (energie)level te komen. Lieve Sheela bedankt! Bedankt dat je me weer mezelf laat zijn.

Robbin

Op aanraden van een collega van HRM kwam ik bij Sheela. Dit bleek een schot in de roos. Voor ik bij Sheela kwam liep ik al een tijd met de gedachte om iemand te zoeken. Iemand die me kon helpen om mijn loopbaan op een goede manier af te sluiten. Ik dacht dat ik maar met één vraag zat, maar dat bleek toch wat anders te liggen. Samen met Sheela ben ik op ontdekkingsreis gegaan, in haar aangename praktijkruimte. Sheela was de veilige gids van mijn zoektocht. Samen hebben we gezocht én gevonden, waardoor er voor mij weer ruimte ontstond om door te gaan. Sheela, bedankt!

Ad

In een half ondergrondse ruimte - waar ik mij erg geborgen voelde - maakte ik kennis met Sheela. Een vlotte, no-nonsense vrouw. Die goed naar mij luisterde en mij heel snel op het juiste spoor zette. Ik vond het bijna jammer om de sessies te beëindigen. Maar, zoals Sheela zei, de deur staat altijd open! En zo voelt het ook.

Janty

Eigenlijk zou ik er niet snel voor kiezen om met een coach mezelf uit te diepen, in overleg met mijn werkgever heb ik hier toch voor gekozen. Na de kennismaking met Sheela, wist ik gelijk dat ik hier goed zat. Sheela zorgt voor een open en veilige sfeer en houdt het heel natuurlijk pratende. Tijdens onze sessies werd ik uitgedaagd om naar mezelf te kijken. Dankzij de luistervaardigheden en de vraagtechnieken van Sheela ben ik nu veel bewuster van mijn eigen handelen in het dagelijks leven en ook in mijn handelen als professional op het werk. Sheela heeft mij ook geïnspireerd om goed te kijken en te luisteren naar anderen.
Sheela, bedankt voor de momenten en het inkijkje in mijn eigen hoofd en handelen!

Alex

Via mijn werkgever kwam ik in het voorjaar bij VanSolt advies terecht. Zo lang ik mij kan herinneren deed ik wat andere mensen van mij verwachtten. Daardoor kwam ik niet toe aan wat ik zelf belangrijk vond en liep ik mezelf voorbij. Ik kwam in een burn-out terecht. Na een aantal sessies met Sheela werd al snel duidelijk dat mijn thema ging over ‘van moeten naar mogen’. Ik was gewend om altijd doelen te stellen en deze volgens een strak stappenplan, succesvol af te ronden. Mijn opdracht was om even geen doelen te stellen en van hieruit te gaan uitvinden wat ik mezelf te vertellen had. Sheela heeft mij geholpen om inzicht te creëren in mijn leefwijze en wat ik kon doen om daarin verandering te brengen. Ik zag weer licht aan het einde van de tunnel en mijn energie kwam terug. Het was voor mij waardevol om te kunnen sparren. Zij heeft mij gesterkt in mijn keuzes om te doen wat ik nu doe; mijn eigen weg bewandelen.

Angelique

Bedankt voor het meest bijzondere coachingsgesprek wat ik ooit heb gevoerd. Met een totaal andere insteek reed ik vanochtend naar Wons. Ik bedacht mij op de terugweg dat ik weer een belangrijke stap heb gemaakt, die ik vanochtend niet had voorzien. Voor een gesprek zoals vanochtend, zijn twee mensen nodig die elkaar volledig vertrouwen. Blijkbaar raakte je feilloos de juiste snaar en keek je rechtstreeks in mijn ziel. Het voelde kwetsbaar, maar blijkbaar moest dit gebeuren vandaag. Ons gesprek suddert nog door in mijn hoofd op een positieve manier. Mijn curriculum vitae is hoe ik ben, leef, werk en presteer. De aanvullende informatie, mijn kwetsbare kant, heb je vanochtend gezien. Je bent een bijzonder talent wanneer je binnen een uur mij zo weet te ‘openen’. Bedankt voor het mooie gesprek. Ik ging met een heel goed gevoel naar huis.

Sinne

Het ging al een tijd niet goed met me en zoals bij zovelen ben ik in een burn-out terecht gekomen. Hiervoor uiteraard hulp gezocht. Deze hulp heeft ook zeker een stuk herstel opgeleverd, maar het laatste stuk naar de top van de berg lukte niet. Uit eindelijk op advies van een collega besloten contact op te nemen met Sheela voor een NLP traject. Toch wel een stap voor mij, want het leek me wat zweverig jezelf simpel gezegd her programmeren. Tijdens kennismakingsgesprek wat ik als prettig ervaren heb wist Sheela al mijn vertrouwen te winnen. Eigenwijs als ik was wist ik “natuurlijk” wel waar mijn problemen lagen, maar in de gespreken met Sheela en de opdrachtjes die ik mee kreeg, kwam toch al vrij snel aan het licht dat het iets anders lag. En als het echte probleem eenmaal bekend is, is hier een oplossing voor zoeken een stuk makkelijker. Nu inmiddels een aantal maanden later pluk ik nog steeds de vruchten van het traject. Heb de balans in mijn leven teruggevonden.

Wieger

Beste Sheela, wat een bijzondere ervaringen heb ik al met je mogen beleven. Mooie diepgaande, verhelderende en leerzame gesprekken tijdens de NLP coaching op het mooie eiland Schiermonnikoog. Sinds enige tijd heb ik ook de ademcoaching ondergaan, wat een bijzondere ervaring en wat geeft het je innerlijke ruimte! In het voorjaar hoop ik zeker weer met je een oversteek naar Schiermonnikoog te maken. Lieve groet Chantal.

Chantal

Een heerlijke dag gehad met Sheela op Schiermonnikoog! In alle rust ervaren wat NLP nu eigenlijk is en wat het voor je kan betekenen. Prachtige wandeling over het eiland, mooie gesprekken en hele fijne begeleiding. Gewoon een cadeautje voor jezelf! Dikke aanrader, dus als het bij jou ook kriebelt: doen!

Amber