Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Op aanraden van een collega van HRM kwam ik bij Sheela. Dit bleek een schot in de roos. Voor ik bij Sheela kwam liep ik al een tijd met de gedachte om iemand te zoeken. Iemand die me kon helpen om mijn loopbaan op een goede manier af te sluiten. Ik dacht dat ik maar met één vraag zat, maar dat bleek toch wat anders te liggen. Samen met Sheela ben ik op ontdekkingsreis gegaan, in haar aangename praktijkruimte. Sheela was de veilige gids van mijn zoektocht. Samen hebben we gezocht én gevonden, waardoor er voor mij weer ruimte ontstond om door te gaan. Sheela, bedankt!

Ad

In een half ondergrondse ruimte - waar ik mij erg geborgen voelde - maakte ik kennis met Sheela. Een vlotte, no-nonsense vrouw. Die goed naar mij luisterde en mij heel snel op het juiste spoor zette. Ik vond het bijna jammer om de sessies te beëindigen. Maar, zoals Sheela zei, de deur staat altijd open! En zo voelt het ook.

Janty

“Ga je met een lach naar je werk?” lees ik onderweg op een reclamebord. Ik kan die vraag nu weer met JA beantwoorden, omdat Sheela mij terug op het juiste pad heeft gebracht. Door te luisteren en met de juiste woorden de goede snaar te raken. Zo word je aan het denken gezet om bewust te worden van de keuzes die je hebt en maakt. Grote waardering voor de weg die je samen met mij hebt afgelegd en wat ik daardoor bereikt heb. Ik heb geleerd, ben gegroeid en ben trots op waar ik nu sta. Het grote zwarte bord met confronterende woorden als spiegel, was vandaag veranderd in een zwart bord met een zon erop. Tige tank. Namasté.

Rinny

Eigenlijk zou ik er niet snel voor kiezen om met een coach mezelf uit te diepen, in overleg met mijn werkgever heb ik hier toch voor gekozen. Na de kennismaking met Sheela, wist ik gelijk dat ik hier goed zat. Sheela zorgt voor een open en veilige sfeer en houdt het heel natuurlijk pratende. Tijdens onze sessies werd ik uitgedaagd om naar mezelf te kijken. Dankzij de luistervaardigheden en de vraagtechnieken van Sheela ben ik nu veel bewuster van mijn eigen handelen in het dagelijks leven en ook in mijn handelen als professional op het werk. Sheela heeft mij ook geïnspireerd om goed te kijken en te luisteren naar anderen.
Sheela, bedankt voor de momenten en het inkijkje in mijn eigen hoofd en handelen!

Alex

In juli 2022 kwam ik voor het eerst in de praktijk bij Sheela. Ik dacht dat ik burn-out klachten had. Al tijdens de eerste sessie kwam Sheela er achter dat er meer aan de hand bleek te zijn. Structureel heeft ze de problemen in de eerste gesprekken in kaart gebracht. En heeft ze mij geleerd hoe ik daar mee om kon gaan. Stap voor stap ben ik daar aan gaan werken, met als resultaat dat ik gelukkig weer voor 100% aan het werk ben. Ikben door de sessies anders gaan leven en denken. Ik had dit niet alleen gekund. Ik ben Sheela zeer dankbaar voor de uitstekende begeleiding en fijne gesprekken.

Wim

Vorig jaar raakte ik in een burn-out die ik zelf nog niet wilde erkennen. Nadat mijn lieve schoonvader verongelukte liep mijn emmer over. Fysiek negeerde ik al geruime tijd zoveel signalen en mentaal was ik uit balans. Sheela schudde mij wakker door te spiegelen en mij te confronteren met de consequenties wat er zou gebeuren als ik nu ‘weer’ door zou gaan. Ikben erg dankbaar dat Sheela voor mij de rem intrapte.“We gaan het samen doen. Voor nu eerst rust en ruimte creëren”. Vanuit daar zijn we stap voor stap rustig op mijn eigen tempo weer gaan bouwen. Ik ben me van zoveel dingen bewust geworden en heb veel inzichten gekregen. Van angst weer naar liefde en vertrouwen.Toen ik Sheela bedankte zei ze: “het is jouw pad. Ik loop alleen een beetje met je mee”. Dat is natuurlijk ook zo, maar daardoor was ik niet alleen. Jij hield gevoelsmatig soms even mijn hand vast waardoor ik nu weer verder kan. Bedankt Sheela.

Jennifer

Via mijn werkgever kwam ik in het voorjaar bij VanSolt advies terecht. Zo lang ik mij kan herinneren deed ik wat andere mensen van mij verwachtten. Daardoor kwam ik niet toe aan wat ik zelf belangrijk vond en liep ik mezelf voorbij. Ik kwam in een burn-out terecht. Na een aantal sessies met Sheela werd al snel duidelijk dat mijn thema ging over ‘van moeten naar mogen’. Ik was gewend om altijd doelen te stellen en deze volgens een strak stappenplan, succesvol af te ronden. Mijn opdracht was om even geen doelen te stellen en van hieruit te gaan uitvinden wat ik mezelf te vertellen had. Sheela heeft mij geholpen om inzicht te creëren in mijn leefwijze en wat ik kon doen om daarin verandering te brengen. Ik zag weer licht aan het einde van de tunnel en mijn energie kwam terug. Het was voor mij waardevol om te kunnen sparren. Zij heeft mij gesterkt in mijn keuzes om te doen wat ik nu doe; mijn eigen weg bewandelen.

Angelique

Sheela heeft mij door een hele lastige periode heen geholpen. Na een traumatische bevalling van ons 2e kindje en een pittige start omdat hij heel veel huilde, zat ik voor mijn gevoel op het randje van een postnatale depressie. Privé ging het helaas ook niet lekker. Mijn vader werd ziek. En toen ik na een half jaar weer begon met werken, was dat eigenlijk te veel. Ik was neerslachtig en had geen energie. Ik voelde me niet mezelf. Genieten van mijn nieuwe leven als moeder van 2 kon ik niet. Ook niet toen ons zoontje het na een aantal maanden wel goed deed. Ik kon zijn huilen niet verdragen. Bovendien zat ik met diepgewortelde gevoelens van schaamte. In mijn hoofd had ik gefaald als moeder en de bevalling spookte ook nog steeds door mijn hoofd. Ik had mezelf altijd als moeder van 3 gezien, maar begon hier ernstig aan te twijfelen. Wilde ik wel nog een keer bevallen? Stel dat het weer mis zou gaan? En wat als een eventueel 3e kindje weer een huilbaby is? Ik begon met mijn sessies bij Sheela. Tijdens de sessies kon ik mijn verhaal en gevoelens delen. Daarna heeft Sheela mij via EMDR over het gevoel van mijn bevalling en mijn gevoel bij het huilen van mijn zoontje heen geholpen. Ook hebben we ademsessies gedaan, waarbij er veel gevoelens naar boven kwamen. In Sheela haar prachtige, geborgen ruimte weet ze precies de juiste sfeer te creëren en de juiste vragen te stellen. Sheela was precies wat ik nodig had. Ik kreeg weer energie, zag het licht aan het einde van de tunnel. Ik kon weer écht de moeder zijn die ik voor ogen had. De moeder die liefdevol troost en daar energie voor heeft. De moeder die de puf heeft om leuke dingen met haar kinderen te ondernemen. En bovendien kwam er weer ruimte in mijn hoofd... Ruimte voor een eventueel 3e kindje, maar misschien ook wel niet. We zien het wel. Mochten we niet voor een 3e kindje gaan dan is dat nu niet uit angst, maar omdat we ons compleet voelen met z'n viertjes. Lieve Sheela, zonder jou was mij dit niet gelukt. Dank je wel!

Ylja

Na een tip van mijn leidinggevende ben ik in contact gekomen met Sheela. Fantastisch dat mijn werkgever mij de kans heeft gegeven d.m.v. coaching te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. In mijn leven heb ik een aantal heftige gebeurtenissen meegemaakt die invloed hebben op mijn balans in zowel werk als privé. Bij Sheela voelde ik direct een klik. Ze stelt je op je gemak en is een vrouw zonder poespas. In haar ruimte, gedeeltelijk onder haar huis, hebben we voor mij verhelderende gesprekken gehad. Ze is betrokken en vraagt door. Ze maakt inzichten visueel door te tekenen en te schrijven op de deur met schoolbordverf. Dit werkt voor mij perfect, beelden blijven daardoor beter hangen. Het zorgde ervoor dat ik inzicht kreeg in mijn eigen denken, voelen en handelen. Door deze gesprekken kreeg ik meer balans in werk en privé. Heel erg bedankt Sheela!

Gretha

Sheela heeft erg veel betekend voor mij het afgelopen 1.5 jaar. Na het plotseling overlijden van mijn man en alleen achterblijven met een baby en kleuter was het een chaos in mijn hoofd en hart. Samen hebben we met EMDR therapie en vele fijne gesprekken mijn leven weer vorm gegeven. Nu kan ik weer verder, ik denk dagelijks aan de gegeven adviezen, ik heb hierbij ook over mijzelf geleerd. Echt een eyeopener, confronterend maar gun jezelf soms een spiegel naar jezelf en je leven. Je bent mijn stabiliteit geweest, ik keek erg uit naar mijn bezoeken aan jou.

Kim

Ik weet nog goed toen ik voor het eerst bij Sheela op het terrein kwam. De houten pijlen die mij de weg wezen, ik zag een mooie houten schommel hangen onder een overkapping en een waanzinnig uitzicht over de landerijen. En iedere keer wanneer ik dit plaatje weer zag, werd de lach op mijn gezicht groter.Niet dat ik altijd weer vrolijk weg ging. Sheela wist mij zo te spiegelen dat de lessen soms bikkelhard waren. En dat is juist wat ik waardeer aan haar. Altijd in verbinding, maar wel bloedje eerlijk. Ik had het gevoel dat ik gezien werd, voorbij alle maskers. Sheela heeft mij geleerd het leven te accepteren en te nemen zoals het is. Niet langer hoeven vechten om uit het drijfzand te komen. Ze heeft van mijn chaos een duidelijk beeld weten te schetsen en bovenal heb ik geleerd vrede te leren vinden in mijn dualiteit.

Klaske

Alles was op. In 2021 kwam ik in een burn-out terecht. Geluiden, gefluister, er even op uit, een opmerking, een gezichtsuitdrukking van een ander en de druk die ik mezelf oplegde op het werk. Alles was me te veel. Het enige wat ik deed, was huilen en boos zijn. Toen kwam ik bij Sheela terecht en het voelde meteen goed om bij haar te zijn. Tijdens de sessies kwam naar voren dat ik gezien wilde worden om wie ik ben. Van het moeten naar het mogen. Denken zonder oordeel, niet te veel vooruitdenken en in het nu zijn. Daarbij de rust te nemen om te ademen. Het was een heel pakket om aan te pakken, maar het is gelukt. Sheela heeft mij met haar coaching uit een diep dal kunnen halen. Ze heeft mij mezelf weer teruggegeven. De beste versie van mezelf. Ik weet nu dat ik mag voelen en daarop kan vertrouwen. Vanuit voelen de juiste keuzes maken en mijn eigen pad weer bewandelen.

Evelien

Bedankt voor het meest bijzondere coachingsgesprek wat ik ooit heb gevoerd. Met een totaal andere insteek reed ik vanochtend naar Wons. Ik bedacht mij op de terugweg dat ik weer een belangrijke stap heb gemaakt, die ik vanochtend niet had voorzien. Voor een gesprek zoals vanochtend, zijn twee mensen nodig die elkaar volledig vertrouwen. Blijkbaar raakte je feilloos de juiste snaar en keek je rechtstreeks in mijn ziel. Het voelde kwetsbaar, maar blijkbaar moest dit gebeuren vandaag. Ons gesprek suddert nog door in mijn hoofd op een positieve manier. Mijn curriculum vitae is hoe ik ben, leef, werk en presteer. De aanvullende informatie, mijn kwetsbare kant, heb je vanochtend gezien. Je bent een bijzonder talent wanneer je binnen een uur mij zo weet te ‘openen’. Bedankt voor het mooie gesprek. Ik ging met een heel goed gevoel naar huis.

Sinne

Het ging al een tijd niet goed met me en zoals bij zovelen ben ik in een burn-out terecht gekomen. Hiervoor uiteraard hulp gezocht. Deze hulp heeft ook zeker een stuk herstel opgeleverd, maar het laatste stuk naar de top van de berg lukte niet. Uit eindelijk op advies van een collega besloten contact op te nemen met Sheela voor een NLP traject. Toch wel een stap voor mij, want het leek me wat zweverig jezelf simpel gezegd her programmeren. Tijdens kennismakingsgesprek wat ik als prettig ervaren heb wist Sheela al mijn vertrouwen te winnen. Eigenwijs als ik was wist ik “natuurlijk” wel waar mijn problemen lagen, maar in de gespreken met Sheela en de opdrachtjes die ik mee kreeg, kwam toch al vrij snel aan het licht dat het iets anders lag. En als het echte probleem eenmaal bekend is, is hier een oplossing voor zoeken een stuk makkelijker. Nu inmiddels een aantal maanden later pluk ik nog steeds de vruchten van het traject. Heb de balans in mijn leven teruggevonden.

Wieger

Beste Sheela, wat een bijzondere ervaringen heb ik al met je mogen beleven. Mooie diepgaande, verhelderende en leerzame gesprekken tijdens de NLP coaching op het mooie eiland Schiermonnikoog. Sinds enige tijd heb ik ook de ademcoaching ondergaan, wat een bijzondere ervaring en wat geeft het je innerlijke ruimte! In het voorjaar hoop ik zeker weer met je een oversteek naar Schiermonnikoog te maken. Lieve groet Chantal.

Chantal

Een heerlijke dag gehad met Sheela op Schiermonnikoog! In alle rust ervaren wat NLP nu eigenlijk is en wat het voor je kan betekenen. Prachtige wandeling over het eiland, mooie gesprekken en hele fijne begeleiding. Gewoon een cadeautje voor jezelf! Dikke aanrader, dus als het bij jou ook kriebelt: doen!

Amber

De sfeer van de ruimte ontroerde mij toen ik voor het eerst bij Sheela binnenstapte; ik wist dat ik op de juiste plek was en voelde me bij haar ook direct op mijn gemak. Sheela heeft mij begeleid bij de verandering in mijzelf en mijn patronen die ik eigenlijk al in gang had gezet, maar waarin ik even vastliep. Haar inzichten hebben mij geholpen om een betere versie van mijzelf te zijn.

Inge

Door mijn werkgever werd Van Solt Advies aan mij voorgesteld als coach. De intake verliep prettig. Ik had er een goed gevoel bij, ook dat wij wel een klik hadden. Na de intake gaf Sheela aan dat ik er even goed over na moest denken alvorens een vervolgafspraak te maken. Dat is goed, eerst even denken en dan pas beslissen. In de vervolgsessie kwam er al snel een heldere analyse van mijn probleem. Sheela stelde de juiste vragen zodat ik inzicht kreeg in wat er aan de hand was en bovenal wat ik nu precies wilde. Het advies was om zelf de regie te houden en dat advies heb ik ter harte genomen. Na de sessies kon ik mij goed verwoorden naar mijn leidinggevenden wat ik graag zou willen. De manier waarom Sheela coacht past goed bij mij. Je luistert goed, stelt de juiste vragen en komt met een heldere analyse.

Thijs

Een poosje geleden liep ik vast. Een ziektegeval in de familie, recentelijk een miskraam gehad en wist net dat ik opnieuw in verwachting was. Dus het verwerken van veel dingen maar ook angstig en blij voor wat er in de toekomst zou gebeuren. Met hulp van mijn werk ben ik bij Sheela uitgekomen. Direct kreeg ik een gevoel dat ik gehoord werd en voelde mij erg op mijn gemak. Na een fijn gesprek en goede tips kon ik op weg om weer “op het goede spoor” te komen. Deze tips hebben mij geweldig geholpen en na een paar sessies kon ik er weer tegenaan. Van mijn kant 5 van de 5 sterren. Er wordt geluisterd, je wordt gehoord en er wordt samen naar een oplossing gekeken. Sheela wil weten wat jij graag wenst en speelt daar op in zodat jij op je gemak aan jezelf kan werken.

Sabina

Plotseling gebeurde er iets heftigs in mijn leven waardoor ik compleet uit balans raakte. Ik kwam in de overlevingsmodus terecht en werken lukte niet meer. Via mijn werk kwam ik bij Sheela terecht en dat voelde als een warm bad. We hebben gesprekken gevoerd, geademd, gehuild, gelachen en langzaamaan kwam ik weer terug bij mijn gevoel. Eind augustus hebben we het traject op Schiermonnikoog afgesloten. Lieve Sheela, bedankt voor je steun, doortastende woorden en gewoon voor wie je bent. Jij hebt mij geleerd dat “perfect goed is, maar goed vaak beter.” Ik luister nu naar mijn gevoel en maak keuzes, dat voelt erg goed.Twijfel je nog om met Sheela een traject in te gaan? Stop met twijfelen, ik gun iedereen een Sheela!

Linda

Ik zat in een moeilijke fase in mijn leven. Energie lekken was normaal geworden. Tot dat ik bij Sheela terecht kwam. Na een goed kennismakingsgesprek merkte ik dat ik haar direct in vertrouwen nam. Ze heeft me veel handvatten gegeven, waar ik met haar hulp direct mee aan de slag kon. En met succes! Ook bij het laatste gesprek gaf ze aan een hele andere Robbin te zien dan tijdens het eerste gesprek. Ik gun iedereen zulke mooie en fijne gesprekken als die ik met haar heb gehad. Ze heeft me onwijs geholpen om weer terug op mijn oude (energie)level te komen. Lieve Sheela bedankt! Bedankt dat je me weer mezelf laat zijn.

Robbin

“Doen is een keuze.“ Via mijn werkgever kwam ik bij Sheela terecht. De eerste keer dat ik haar sprak hebben we een wandeling door het park gemaakt. Ze kwam direct over als een open, eerlijke en rustige vrouw. Ze stelde de juiste vragen en gaf geen oordeel, haar coachende rol kwam direct naar voren doordat ze precies wist in te haken op de dingen die in ons gesprek naar voren kwamen. Daaropvolgend ben ik bij haar in de praktijk aan huis geweest. Een prachtige, sfeervolle en rustgevende ruimte die direct weergeeft waar zij voor staat. Het bordje in de tuin met daarop; “doen is een keuze”. Viel op en kwam binnen. Want ja, iets doen is een keuze! Alles in het leven bestaat uit keuzes. Sheela heeft mij begeleid bij het vinden van de kracht in mezelf zodat ik mijn keuzes heb kunnen maken uit kracht en niet uit emotie. Ze heeft mij geleerd om bij mijn gevoel te komen en niet altijd met mijn hoofd te denken. We hebben gekeken naar patronen die ontstaan in je leven en deze te herkennen om zo te kijken of je ze wilt behouden, wilt doorbreken of wilt aanpassen. Dit helpt je weer verder in je zoektocht naar jezelf. Sheela heeft de gave om echt een diepe verbinding met je te maken en een vertrouwensband op te bouwen. Ik gun iedereen Sheela! Welke levensvraag je ook maar hebt of welke zoektocht je ook maar aan wilt gaan, zij geeft je de kracht en het vertrouwen dit in jezelf te vinden en verder te ontwikkelen. We hebben het “ afgesloten” via een ademsessie. Wat een prachtige ervaring! Als je aan mij vraagt “ hoe is dat”? Kan ik alleen maar zeggen; ga het ervaren”! Iedereen ervaart het anders en op zijn of haar eigen manier. Ik vond het inspirerend. Bedankt Sheela, ik heb je in mijn hart gesloten en soms toch ook in mijn hoofd ( jouw mooie adviezen).

Anne