Neuro Linguistisch Programmeren

Tijdens jouw persoonlijke coachingsessie maak ik gebruik van NLP. NLP Systemisch coachen kan je helpen met vragen die je hebt. Vooral die vragen, die je al langer bezig houden, waar je misschien al van alles aan hebt proberen te doen, maar op een of andere manier niet verder mee komt. Herken jij je hierin? Dan is NLP coaching iets voor jou.

Met andere ogen kijken naar vraagstukken

NLP Systemisch coaching is, in tegenstelling tot wat veel mensen denken, geen therapie. NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. Met NLP leer je waarom jij doet wat je doet. Hierdoor kun je hier invloed op gaan uitoefenen. NLP coaching kan je op veel vlakken in je leven helpen. Denk aan het creëren van gezonde gedachtes, beter leren communiceren en je in het algemeen beter voelen.

Voor wie is NLP Systemisch coachen?

NLP Systemisch coachen is geschikt voor iedereen die met andere ogen wil kijken naar eigen vraagstukken. Opstellingen kunnen verhelderende en bevrijdende inzichten geven als je met vragen zit over relaties met een partner, met ouders, broers, zussen of kinderen, vragen over je eigen leven, over patronen die steeds terugkomen, over een diep onverklaarbaar verdriet of het steeds vastlopen in bijvoorbeeld werksituaties.

Verschillende soorten coaching

Systemisch coachen is enorm breed in te zetten. Voor elk soort vraagstuk is er een specifieke aanpak die het beste past. Deze soorten coaching bied ik in ieder geval aan:

Werkgeversvergoeding coaching
Een sessie NLP systemisch coachen kan worden gebruikt als onderdeel van beleid duurzame inzetbaarheid’. Hierdoor het kan het zijn dat er een vergoeding mogelijk is vanuit je werkgever. Vooral de coaching sessie op Schiermonnikoog is hier geschikt voor. Informeer bij je werkgever of check je cao of er budget is gereserveerd voor opleidingen/persoonlijke ontwikkeling.

Belastingvoordeel coaching
Als ZZP-ers, ondernemer of particulier zijn de kosten van een coachingsgesprek mogelijk aftrekbaar van de belasting. Kijk voor informatie op de website van de belastingdienst of neem contact op met je belastingadviseur.

Plan een kennismaking

Ben jij enthousiast geworden en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Dan maak ik graag kennis.

Ja, ik maak graag een afspraak

NLP systemisch coachen - Van Solt Advies Sheela van Solt - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies

Uitgelichte referentie

Alle referenties