Op een goede manier adem halen

Ademcoaching helpt je op een goede manier adem te halen. Erg belangrijk: want als je niet ademt, dan ga je dood. Zonder zuurstof is er geen leven. Heel logisch en tóch zijn we ons er vaak niet van bewust hoe we ademen. Door bepaalde (stressvolle) situaties in ons leven passen wij onbewust onze ademhaling aan. Je houdt je adem bijvoorbeeld in als er iets heftigs gebeurt of wanneer je een negatieve emotie wilt onderdrukken. Hierdoor ontstaat een aangepaste adempatroon. Dat kan zich uiten in een onregelmatig, oppervlakkige, hoge of beperkte ademhaling met alle gevolgen van dien.

Wat is ademcoaching?

Als ademcoach help ik je bewust te worden van de zelfherstellende kracht van je eigen ademhaling. Ademcoaching kan helpen bij het verlichten van verschillende klachten, zoals vermoeidheid en depressie. Ademcoaching begint altijd met een kennismakingsgesprek, waarin we het hebben over jouw situatie. Daarna volgt een ademanalyse en de ademsessie.

Wanneer kies je voor ademcoaching?

Iedereen is gebaat bij een goede ademhaling. Hoe zou het zijn wanneer je weer rust in je hoofd en lichaam ervaart? Dat je weer goed kunt slapen? Je energieker voelt? Dat je meer grip krijgt op je emoties en zelf je stressniveau weet te verlagen door dieper en voller te ademen. Ofwel: leer bewuster te ademen. Dit kan verlichting bieden bij klachten als:

Ontdek de zachte kracht van adem…

Ervaar hoe je met behulp van je ademhaling de controle krijgt over je emoties, je lichaam, op je leven. Ontspannen ademhalen is voor velen niet een vast adempatroon. Daarnaast kunnen stress en spanningen weer invloed hebben op je ademproces. Het is aan te raden voor een duurzaam resultaat een traject van meerdere ademsessies te kiezen. Door bewust te ademen, bewust te ervaren hoe je leeft en wat er nog meer is.. met liefde en aandacht ervaren waar jezelf toe in staat bent. Hoe jij je voelt, beïnvloed de manier waarop je ademhaalt. En hoe jij ademhaalt, beïnvloed hoe jij je je voelt.

Plan een kennismaking

Ben jij enthousiast geworden en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Dan maak ik graag kennis. Wil je eerst meer weten over mijn werkwijze? Lees dan hier hoe een ademsessie precies in zijn werk gaat.

Ja, ik maak graag een afspraak

Ademcoaching - Van Solt Advies Ademcoaching - Van Solt Advies Ademcoaching - Van Solt Advies

Uitgelichte referentie

Alle referenties