Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Wie ben jij als persoon

Bij life coaching wordt stilgestaan bij wie jij bent als persoon, wat wil je in het leven en hoe je dit kunt bereiken. Deze sessies zijn voor iedereen geschikt, ze kunnen je helpen bij het beantwoorden van verschillende levensvragen. Deze sessies vallen onder NLP Systemisch coachen.

Wat is life coaching?

Life coaching wordt gedefinieerd als “een doelgericht gesprek om zo veel mogelijk uit je leven te halen”. Als coach luister ik naar je specifieke behoeften en help je de levensveranderingen te maken die je wilt. Ook kunnen de sessies zeer waardevol zijn als ondersteuning om de onvermijdelijke tegenslagen en moeilijke ervaringen in het leven zo goed mogelijk te navigeren en om hier nog beter en sterker uit te komen.

Wanneer kies je voor life coaching?

Wil jij alles uit je leven halen? Dan is deze vorm van coaching een goede match. Met deze én andere levensvragen kunnen we aan de slag:

  • Wat maakt mij echt gelukkig?
  • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
  • Wat is het doel van mijn leven?
  • Hoe kan ik mijn doelen behalen?
  • Hoe kan ik het beste omgaan met tegenslagen en situaties in het leven?
  • Kan ik alles uit het leven halen?
  • Hoe zet ik mijn talenten het beste in?

Plan je eerste gesprek

Ben jij er klaar voor om alles uit je leven te halen en te ervaren wat een coachingsgesprek voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op om de eerste coaching sessie te plannen.

Ja, ik maak graag een afspraak

NLP systemisch coachen - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies

Uitgelichte referentie

Alle referenties