Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Coachingsessie om beter te kunnen functioneren

Mentale en fysieke klachten gaan vaak hand in hand. Hoe dit kan en hoe je het beste met deze combinatie van klachten om kunt gaan lees je hieronder.

Mentale en lichamelijke gezondheid

Lichamelijke en mentale gezondheid zijn sterk met elkaar verbonden. Fysieke klachten leiden veelal tot een andere geestelijke toestand, bijvoorbeeld een verhoogd stressniveau of een sombere stemming. Dit maakt je proces van genezing en verwerking van de fysieke klachten moeizamer en kan ervoor zorgen dat je minder prettig in je vel zit. Andersom kunnen ook mentale klachten leiden tot fysische klachten. Vaak gaat dit gepaard met onbegrip van mensen uit je omgeving. Het praten hierover met een coach kan verlichtend werken. Het zal je helpen met je mentale en fysieke klachten om te gaan en beter te functioneren in het dagelijks leven.

Ademcoaching voor fysieke klachten

Veel somatische klachten kunnen ontstaan door een verstoorde of aangepaste ademhaling. Met ademcoaching pak je deze problemen bij de wortel aan. Ademcoaching is dan ook een goede combi met coaching voor mentale & fysieke klachten.

Kom kennismaken

Heb jij mentale & fysieke klachten? Dan ga ik graag met je in gesprek om te kijken wat ik voor je kan betekenen. Vul het contactformulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik maak graag een afspraak

coaching mentale fysieke klachten

Uitgelichte referentie

Alle referenties