Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Coaching voor moeders

Moeders die naast het zijn van een supermama ook gewoon vrouw willen zijn, kunnen handvaten vinden bij coaching voor moeders. Er zijn veel verantwoordelijkheden waar moeders mee te maken krijgen waardoor zij regelmatig stress en schuldgevoelens kunnen ervaren naar zichzelf of anderen. Een belangrijk thema van coaching voor moeders is het terugkrijgen van een gebalanceerd leven. Ik help je graag in je zoektocht naar antwoorden en oplossingen!

Moeder zijn en gelukkig blijven

Een leven verwekken in je eigen buik, het is en blijft een prachtig wonder. Na de geboorte van je kind is het meestal erg lastig om je leven weer op de rit te krijgen. Je wilt de beste moeder zijn voor je kinderen. Je werkt, bent moeder, vriendin en dochter. Er komt veel op je af wanneer je jezelf op elk vlak volledig wilt inzetten. Nu is er een verantwoordelijke rol als moeder bij gekomen. Je wilt natuurlijk doorzetten, al neemt je energie af.

Wat is moeder coaching?

Herken jij je in het gevoel dat je jezelf voorbij loopt? Dan help ik je graag door samen te kijken naar jouw situatie en zullen we samen onderzoeken waar jij energie van krijgt. Moeder coaching is voor vrouwen die zichzelf te kort doen in het moederschap en hun eigen geluk aan de kant zetten. Tijdens moeder coaching leer je onder andere om te gaan met stress. Zo kun je weer tot rust komen en je gedachte uitzetten. Je zult meer geluk ervaren in het moederschap en jezelf terug vinden. Ondanks dat het moederschap de mooiste baan van de wereld is, kan het voorkomen dat je door onvoorziene gebeurtenissen minder van het moederschap kan genieten. Denk er aan dat je jouw eigen geluk niet gaat wegcijferen.

Alle ballen hoog houden

Je wilt natuurlijk alles voor elkaar hebben. Je bent supermama, wilt dat je kinderen gelukkig zijn en dat jezelf ook lekker in je vel zit en geniet. Je wilt veel. Soms té veel. Sterker nog, het voelt alsof je overal net tekort schiet. Er zijn dan ook veel verantwoordelijkheden waar je de tijd en energie over moet verspreiden. Je familie en vrienden wil je blijven zien en natuurlijk moet je ook werken, het gezin draaiende houden en als er ergens nog een gaatje vrij is in je drukke planning je hobby.

Moeder coaching kan helpen in het hoog houden van alle ballen. Een coaching sessie kan helpen bij vragen zoals:

  • Hoe krijg ik meer energie?
  • Geniet ik wel genoeg van het moederschap?
  • Ben ik een goede moeder?
  • Hoe kan ik mijn grenzen en stress aangeven?
  • Hoe kan ik meer ruimte voor mezelf maken?

Coaching na scheiding

In een relatie kan het zijn dat het geluk dat jij en je partner eerder ervaarden niet meer is wat het ooit was geweest. Jullie kiezen er voor om ieder een eigen weg in te slaan en te scheiden. Deze ingrijpende gebeurtenis veroorzaakt een onzekere tijd waarbij een wervelstorm van emoties komt kijken. Bij coaching na scheiding help ik jou bij het ontwikkelen van een nieuw perspectief. En geef ik handvaten om je emoties een plek te geven. Zo kun jij opnieuw genieten van dingen en de personen om je heen. De coaching helpt jou bij het creëren van een overzicht bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Stiefouder coaching

Ontmoet je jouw nieuwe partner, en blijkt hij/zij al kinderen te hebben? Dan krijg je naast je nieuwe relatie ook een nieuwe rol aangewezen als stiefouder. Je doet natuurlijk je uiterste best, maar het kan toch erg lastig zijn om een plek te vinden in de nieuwe situatie waardoor er dilemma’s ontstaan. Je kunt met je partner andere ideeën hebben over de opvoeding of je wordt door de kinderen nog niet volledig geaccepteerd binnen het gezin. Tijdens een stiefouder coachingsessie help ik jullie met het helder schetsen van de situatie en geef ik handvaten voor nieuwe mogelijkheden.

Plan je eerste gesprek

Ben jij een moeder en wil je grip krijgen op je gevoelens? Wil je minder stress en wil je gaan genieten van het moederschap en het leven daar om heen? Ik help graag met het creëren van een nieuwe balans. Een systemische coaching sessie- of ademsessie kan de oplossing bieden voor jou. Tijdens een coaching sessie leer je invloed uit te oefenen op je onbewuste, je patronen en beperkende overtuigingen. Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Plan je eerste gesprek om kennis te maken.

Ja, ik maak graag een afspraak

moeder coaching

Uitgelichte referentie

Alle referenties