Coaching voor moeders

Coaching voor moeders is voor moeders die naast supermama ook gewoon vrouw willen zijn. Door de vele verantwoordelijkheden waar moeders mee te maken krijgen, zoals werk, kinderen, familie, vriendschappen en hobby’s, ervaren zij regelmatig stress en schuldgevoelens naar zichzelf of anderen. Een belangrijk thema van coaching voor moeders is het terugkrijgen van een gebalanceerd leven. Ik help je graag in je zoektocht naar antwoorden en oplossingen!

Coaching na scheiding

Het officiële scheiden is achter de rug en nu ben je bezig om je aan te passen aan de nieuwe omstandigheden. Een scheiding of uit elkaar gaan is een tijd van tumult, verwarring en conflict in iemands leven. In deze transitie van scheiding naar nieuw begin zijn er veel vraagstukken die je bezig kunnen houden. Dit is iets waarmee een coach na scheiding je kan helpen, door samen je individuele situatie te bekijken en je te ondersteunen bij het maken van positieve veranderingen. Het lijkt misschien onoverkoombaar, maar je hoeft niet alleen aan de slag te gaan – durf om hulp te vragen! Lees meer over coaching na een scheiding.

Stiefoudercoaching

Naar schatting zijn er ongeveer 500.000 stiefoudergezinnen en komen er jaarlijks 10.000 bij. Uit onderzoek blijkt dat 66% van deze stiefoudergezinnen niet bij elkaar blijven. Een harmonieus nieuw samengesteld gezin heb je blijkbaar niet vanzelf. Het is vanzelfsprekend dat je tegen problemen aanloopt. Kinderen accepteren de nieuwe partner niet, je krijgt meningsverschillen met betrekking tot opvoeding, je hebt angst dat het weer mis gaat. Je krijgt te maken met verschillende rollen voor de stiefouder, eventueel met betrekking tot de oude relatie en kinderen. De kunst is om vanuit twee gezinsculturen een nieuwe cultuur te vormen waarin iedereen een plek heeft. Het is dan prettig om samen te kijken wat er nodig is om in balans te komen. Lees meer over stiefoudercoaching.

NLP/systemisch coachen en ademcoaching voor moeders

Ook – of misschien moet ik zeggen júíst – voor moeders zijn NLP/systemisch coachen en ademcoaching een goede match. Ik geloof in maatwerk. Tijdens het intakegesprek gaan we kijken waar jouw behoefte ligt en hoe ik jou het beste kan helpen. Zullen we kennismaken?

Ja, ik maak graag een afspraak

Uitgelichte referentie

Alle referenties