Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

De ruimte om na te denken

Op die momenten dat ik tijd voor mijzelf nodig heb, ga ik naar Schiermonnikoog. Vanaf het moment dat ik op de boot stap, dan ben ik even weg uit het “vaste” patroon en heb ik letterlijk én figuurlijk de ruimte om na te denken over een vraagstuk. Daarom neem ik jou ook graag mee naar Schiermonnikoog voor een bijzondere coachsessie.

Wanneer kies je voor dit coachingsgesprek

Vraagstukken zoals; een moeilijke beslissing die moet worden genomen, doe ik nog steeds dat waar ik gelukkig van word, een (emotionele) gebeurtenis waarvan ik uit balans raak of een ander vraagstuk. Ben jij klaar om letterlijk in beweging te komen? Klaar om zelf een (andere) keuze te maken? Om de ‘trigger’ van de natuurlijke omgeving kun je niet heen.

En nee, coachen buiten in de natuur is absoluut niet zweverig, maar juist ‘down to earth’, heel praktisch en vooral realistisch!

Ja, ik wil een coachingssessie op Schiermonnikoog!

Ben jij enthousiast geworden en ben je benieuwd wat een coachingssessie op Schiermonnikoog voor jou kan betekenen? Dan maak ik graag kennis. Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina Van Solt advies & coaching.

Ja, ik maak graag een afspraak

het is tijd wad bij zonsondergang

Uitgelichte referentie

Alle referenties