Sheela van Solt – Statema

Geboren in 1972 en ik ben woonachtig in het kleine dorpje Wons, vlakbij de Afsluitdijk. Opgegroeid op het prachtige Schiermonnikoog. Personeel & organisatie gestudeerd in Leeuwarden. Ruim 25 jaar werkervaring als P&O/Human Resource manager. Trots op dat ik onderdeel heb mogen uitmaken van de ontwikkeling en groei van een groot aantal bedrijven in Friesland.

In de loop van de jaren ervaar je echter dat er meer is dan de theorie en vaste patronen. De drang om mij persoonlijk te ontwikkelen heeft geleid tot het volgen van de masteropleiding Total Coaching in 2015, waarna ik mij met trots een Capital NLP coach mag noemen. In 2018 bewust gekozen voor een verdieping met de opleiding Systemisch werken/ familieopstellingen. Vol verwondering ervaren en toepassen wat zo vast kan zitten in het “systeem”.

Als NLP/ systemisch coach werd ik geraakt door het feit dat stress, (vervelende) gebeurtenissen, overtuigingen en patronen letterlijk mensen op slot kunnen zetten. Hierdoor kwam ik in aanraking met de zachte kracht van adem tijdens de opleiding tot ademcoach in 2019. Een mooie aanvulling in wat ik kan aanbieden in mijn praktijk vanaf medio 2021 is EMDR.

Dit is Sheela! Een nuchtere Friezin die jou hoopt te kunnen triggeren, door je inzichten te geven en je daardoor bewust keuzes te kunnen laten maken in wat jij wil. Nieuwsgierig naar wat de combinatie van NLP/systemisch en ademcoaching of EMDR voor jou kan betekenen? Neem contact op en ik heet je welkom in mijn praktijkruimte in Wons.

Ja, ik maak graag een afspraak

sheela zittend op t strand cropped