Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Het belang van goed ademhalen

Waarom is het zo belangrijk om goed adem te halen middels verschillende ademtechnieken? Ademhalen doe je zonder erbij na te denken, het is een proces van je lichaam, net zoals het knipperen met je ogen. Doordat het zo gewoon is, vergeet je bijna hoe belangrijk ademhalen is. Gemiddeld ademen we 20.000 keer per dag. Ademhalen gaat vanzelf, maar goed ademhalen vaak niet. Als je niet goed diep ademhaalt, maar blijft steken in een oppervlakkige ademhaling betekent dat je lichaam niet goed de afvalstoffen in je lichaam kan opruimen. Hierdoor ontstaan er fysieke blokkades in je energiestroom en kun je ziek of overspannen raken. Dit kan er voor gaan zorgen dat we uit balans raken op fysiek, emotioneel of mentaal niveau. Met ademtechnieken kunnen we deze ingeslepen patronen weer herstellen.

Ademtechnieken kunnen helpen bij verschillende klachten

Elk lichaam werkt anders, soms kan een kleine aanpassing op een ademtechniek een groot verschil voor je maken. Zeker wanneer je kampt met lichamelijke of emotionele uitdagingen. Het beste advies is dan om je te laten begeleiden door een ademcoach. Middels verschillende ademtechnieken kun jij weer grip krijgen op je emoties en je stressniveau verlagen. Bewust ademen. De ademtechnieken kunnen verlichting bieden bij klachten als:

Verbonden ademhaling

Tijdens de ademsessie zal ik veelal gebruikmaken van de ademtechniek ‘verbonden ademhaling’. Bij een verbonden ademsessie leer ik je om volledig en diep adem te halen, waarbij je de in- en uitademing met elkaar verbindt, zonder pauzes. Deze ademtechniek zal de spanning in je lichaam doen loslaten. Door op deze manier te ademen ontstaat een diepe ontspanning in je lichaam. De onderdrukte emoties, gevoelens en blokkades komen naar de oppervlakte waardoor er ruimte komt om dit te verwerken en los te laten.

Is ademcoaching iets voor jou?

Ademcoaching is voor iedereen die stress of fysieke ongemakken ervaart en hier graag mee aan de slag wil. Door middel van verschillende ademtechnieken worden je processen in je denken, voelen en in je lichaam beïnvloedt. Van trage, kalmerende buikademhalingen tot krachtige, stimulerende ademhalingstechnieken en alles wat er tussen ligt. Een ademcoaching sessie is iets voor jou wanneer je op zoek bent naar:

  • Minder angst en stress gevoelens
  • Betere nachtrust
  • Meer rust in je hoofd
  • Sterker immuunsysteem
  • Betere spijsvertering
  • Verlichting van pijn
  • Betere concentratie en inspiratie

Interesse in ademcoaching?

Iedereen heeft baat bij coaching. De enige voorwaarde om coaching te laten werken is dat het je eigen keuze is om gecoacht te worden en dat je hiervoor open staat. Ben jij enthousiast geworden en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Dan maak ik graag kennis.

Ja, ik maak graag een afspraak

NLP systemisch coachen - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies