Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Schommelen, loslaten en weer opladen

Nog een paar dagen werken en dan kan ik heerlijk gaan genieten van de kerstvakantie. Het jaar 2021 zit er weer bijna op. En wat heb ik een mooi jaar mogen ervaren.

Wat ik wens voor 2022? Dat ik heel veel op mijn schommel mag zitten….

Huh, op een schommel zitten hoor ik je denken, maar er zijn ook een aantal die nu glimlachen. Want ja, ik zit regelmatig tussen de sessies in buiten op een schommel. Even heen en weer schommelen. Wat dingen loslaten en weer opladen. Maar ook genieten van ons gave plekje in Wons en trots zijn op wat ik hier mag betekenen.

De schommel staat voor mij voor meer. Het staat voor mij ook voor het feit dat ik in het midden mag blijven en heerlijk heen en weer mag schommelen. Het heen-en weer schommelen vond ik het afgelopen jaar het moeilijkste, de enorme verschillen in voor- en tegenstanders. Soms echt woede, haat en onbegrip. Maar ook de machteloosheid en verdriet. Ik heb mijzelf toegestaan om in het midden te blijven. Heb ik er dan geen mening over? Ja zeker heb ik die wel. Maar dat is mijn mening en ik hoef daar anderen niet van te overtuigen. Het is mijn overtuiging, mijn waarheid. Ik probeer niet te oordelen en probeer de ander in zijn of haar waarde te laten. Door het schommelen verlies ik niet mijn energie in het oordelen over anderen, maar kan ik de energie gebruiken voor de dingen die er echt toe doen.

Ik hoop dat je gezond blijft in 2022, maar ook zeker wens ik je dat je mag schommelen.

– Sheela –

Schommelen en balans vinden - Van Solt Advies