Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Het is niet makkelijk om moeder te zijn. Net als dat het niet altijd makkelijk is om moeder te worden. Na 10 jaar, 5 miskramen, IVF, ICSI, verlangen, verdriet en wanhoop, was ik zwanger. Tot de 26e week durfde ik niets te kopen voor het kleine mensje wat in mij groeide. Ik durfde lang niet te geloven dat ze echt ter wereld zou komen. Nog voordat ik haar in mijn armen had heeft mijn dochter van mij een moeder gemaakt. Inclusief alle zorgen die daarbij horen. En die zorgen? Dit was nog maar het begin.

De dag dat ze stopte met ademen

Met 30 weken had ik al ontsluiting en werd ik opgenomen in het ziekenhuis. Met 40 weken werd onze dochter geboren en we mochten na een nachtje slapen samen naar huis. De dag daarna stopte ze met ademhalen. Het beeld zal ik altijd blijven onthouden. De kraamhulp die haar reanimeerde, de huisarts die zijn auto op de stoep parkeerde en naar binnen spoedde, de sirene van de ambulance, een broeder van de ambulance die tegen mij aan het praten was. De angst. Mocht ik wel moeder zijn? Dit alles vond plaats in juni 2009.

De zorgen van een moeder

Het is de allergrootste nachtmerrie: dat er iets niet goed gaat met je kind. Als moeder heb je een hoop verantwoordelijkheden, zorgen en stress. Gelukkig krijg je er ook een hoop voor terug, in de vorm van je gezin en de liefde van je kind. Toch kan het soms allemaal te veel zijn, een gevoel dat elke moeder vast herkent.

Een dochter met een gouden randje

Deze maand is onze dochter 11 jaar geworden. Wat ben ik trots dat ik haar moeder mag zijn. Wat ben ik dankbaar dat ik mij moeder mag voelen. Neemt niet weg dat ik het af en toe ook best lastig vind. Doe ik het wel goed? Hoe houd ik moeder zijn, vrouw zijn én werken in balans?

Coaching voor moeders

Coaching voor moeders is voor moeders die naast supermama ook gewoon vrouw willen zijn. Door de vele verantwoordelijkheden waar moeders mee te maken krijgen, zoals werk, kinderen, familie, vriendschappen en hobby’s, ervaren zij regelmatig stress en schuldgevoelens naar zichzelf of anderen. Een belangrijk thema van coaching voor moeders is het terugkrijgen van een gebalanceerd leven. Ik help je graag in je zoektocht naar antwoorden en oplossingen! Ook gek op het strand? Volg coaching op Schiermonnikoog!

Ja, ik maak graag een afspraak voor een coachingsessie

moeder coaching