Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Iets echt kunnen betekenen

In 2011 nam ik de beslissing om ontslag te nemen bij mijn toenmalige werk en als zelfstandig van start te gaan. Een goede vriend heeft mij tijdens mijn opstart-fase gevraagd of ik hun wilde helpen met een aantal HRM zaken. Super spannend! Mijn 1e klant als zelfstandige… Ook al ben ik een aantal jaren “officieel” gestopt als zelfstandig HRM-er, blijf ik voor dit mooie bedrijf, Webwijs, graag een uitzondering maken. Mijn 1e HRM-klant en uiteindelijk ook nog steeds mijn vaste HRM-klant.

Waarom? Omdat Webwijs een speciaal plekje in mijn hart heeft. Een prachtig bedrijf met karakter waar ze voor staan, wie ze zijn en natuurlijk heeft Webwijs de meest leuke personeelsuitjes. Maar dat niet alleen. Als je een keer ziek bent, langdurig uit de running bent of op een mooie verre reis gaat ze met een klein gebaar laten weten dat ze aan je denken. En ze zijn gek op gekkies.

Maar wat heeft Webwijs nu te maken met de verre reis die ik ga maken? Mijn vader heeft zijn roots in India. En in 2002 ben ik samen met mijn vader op reis geweest naar dit bijzondere land. Een bezoek aan familie, sightseeing natuurlijk, maar we hebben ook veel inkopen gedaan voor P&S Indian Warehouse, de toko die mijn vader had op Schiermonnikoog. Zelfs hebben we een aantal jaren een onlineversie gehad van zijn toko, natuurlijk weer ondersteund door Webwijs…

India is een fascinerend land, maar wat mij het meeste is bijgebleven, is de enorme armoede. De afgelopen jaren hebben familie en kennissen regelmatig de vraag gesteld ”Wanneer kom je weer een keer terug naar India?”. Afgelopen januari werd mij weer de vraag gesteld om naar India te reizen. Met het overlijden van mijn vader in 2013 in mijn achterhoofd heb ik deze keer JA gezegd. In oktober ga ik samen met mijn man dan echt terug naar India. Tijdens alle voorbereidingen voor onze reis werd het voor mij duidelijk dat ik meer wilde doen. Niet alleen familie bezoeken, vrienden zien en sightseeing, maar daar ook echt iets kunnen betekenen.

Neema was vroeger de inkoopster van mijn vader en in 2002 hebben we tijd met Neema en haar gezin doorgebracht. Neema haar dochter Meghna werkt vanaf 2009 bij Harmony House. Ik volg hun al jaren en ben onder de indruk wat het Harmony House allemaal doet voor straatkinderen als het gaat om voeding, onderwijs en gezondheidszorg. Bewonderingswaardig! In oktober ga ik samen met Meghna 2 locaties van het Harmony House bezoeken. De directie van Webwijs, Boyd en Nico, hoorden dit en gaven toen aan om op de site aandacht te besteden aan mijn reis en het bezoek aan het Harmony House. Top idee! Een aantal weken geleden, na een directie overleg, hadden Boyd en Nico nog iets wat ze mij wilden vertellen. Ze vertelden mij dat ze het feest van hun 10-jarig bestaan een Harmony House tintje wilden geven. Geen cadeaus, geen geld, maar een donatie voor Harmony House. Hoe gaaf is dat! We hebben naar aanloop van het 10-jarig bestaan en op het feest een enorm bedrag in kunnen zamelen, met nog een verassing! Webwijs heeft het bedrag verhoogd naar 3000,- euro. Ja, dan ben je stil. Boyd, Nico en alle andere gekkies bij Webwijs dank uit heel mijn hart.

Nieuwsgierig waar ik naar toe ga in oktober en wil je ook een donatie doen? Kijk eens op de site:
Harmony House in India

– Sheela –

Donatie Harmony House | Van Solt Advies