Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Jezelf toestaan om los te mogen laten

Vandaag mocht ik weer een ademsessie met iemand doen. Elke keer ben ik weer onder de indruk van de kracht van adem.

Een aantal jaren geleden onderging ik zelf voor de eerste keer een ademsessie. Een ervaring die veel heeft veranderd. Hoe onwennig de ruimte die ik in mijn lichaam en brein voelde na het ademen. Emotie die loskwam en pijn die zijn weg naar buiten vond. Jezelf toestaan om los te mogen laten.

Na een sessie praat ik altijd nog even na. Wat heb je ervaren, wat voelde je en wat wil/ga je er mee doen. Opeens vroeg ze spontaan aan mij, mag ik je een knuffel geven? En dat doen we. We knuffelen en ze vertelt dat ze zo dankbaar is wat ik voor haar doe. Ik knuffel haar stevig terug en vertel haar dat ik haar dankbaar ben. Dankbaar dat ik haar in een kwetsbare periode in het leven mag ondersteunen. Dankbaar dat ik het afgelopen jaar zoveel lieve, dankbare en waardevolle woorden heb mogen ontvangen.

Het jaar 2022 heb ik moe, maar zeker voldaan afgesloten.

Dit jaar ga ik gewoon weer door waar ik afgelopen jaar ben gestopt. Omdat ik dankbaar zijn en knuffelen fijn vind.

– Sheela –

Mag ik je een knuffel geven | Van Solt Advies