Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Patronen en overtuigingen

“Niet alleen diegene die bij mij komt heeft een weg te gaan, maar ook jijzelf hebt een weg af te leggen”

Iemand die ik als een inspiratiebron zie, zei dat tegen mij.

Een aantal maanden geleden zat ik met haar aan de telefoon. Ik voelde mij onrustig. Onrustig in mijn hoofd en in mijn lichaam. Ik had het druk en ik zat aardig in mijn eigen patronen en overtuigingen.

Ik ben een helper en daar was ik heel druk mee.

Het was erg druk bij mijn P&O en HRM klanten. De praktijk van mijn agenda zat prop, maar dan ook echt propvol. Tsja. Je mag niet klagen, toch? Het is een luxeprobleem.

De juiste vragen

Zij stelde mij een aantal vragen. Ik voelde eigenlijk wel wat er echt speelde. Het was tijd om een keuze te maken. Toch moest ik er nog even over nadenken, ook al voelde ik eigenlijk al wel wat het antwoord zou zijn. Soms heb je wat langer nodig om iets wat je voelt ook echt te weten.

Na 25 jaar ga ik stoppen met P&O en HRM.

Ik ga mij volledig richten op NLP/ systemisch coachen en ademcoaching. Op het moment dat ik dit tegen anderen hardop ging uitspreken, voelde ik opluchting. Niet om de P&O en HRM klanten. Om heel eerlijk te zijn, het afscheid neem ik met weemoed. Vanaf 2011 ben ik bij een aantal van deze klanten écht onderdeel geweest van hun organisatie. Ik voelde me één met ze. Soms is het tijd om een keuze te maken en eerlijk te zijn. Vooral tegenover jezelf:

Waar krijg ik energie van?
Waar ga ik van stralen?

Niet meer bezig zijn met procedures, handboeken en functieomschrijvingen.
Niet meer uren achter de laptop.

Maar onderweg zijn.
Mijzelf weer verder ontwikkelen.
Nieuwe dingen leren.

Welke opleiding zal ik dit jaar gaan doen?

Er ontstaan weer nieuwe plannen en mogelijkheden.

HR Diva’s

Betekent dit voor mij het einde van de HR Diva’s? Nee, zeker niet! Coachen en begeleiden is een belangrijk onderdeel van de HR Diva’s. Als er een interessant vraagstuk voorbij komt, bijvoorbeeld een fusie of een lastig verzuim, dan is dat juist een uitdaging. Voor Ellen en andere P&O’ers met wie wij samenwerken blijf ik een P&O en HRM coach. De vraagbaak, sparringpartner en kritische “oud” P&O’er/HRM-er.

Op naar de toekomst!

– Sheela –

Maak kennis met Sheela - Van Solt Advies