Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Ik ben, ik mag en ik kan

Je kunt zo in je systeem verstrikt raken.

Pijn, machteloos, boos, tranen en zoveel meer emoties.

Jaren is dat een onderdeel geweest van wie ik ben en hoe ik handelde. Maar je kunt er mee aan het werk… Áls je eraan toe bent. Soms wil je sneller, maar dan kan het nog meer verdriet en boosheid opleveren. Ik was eraan toe.

Toe aan een stap zetten en door de pijn heen te gaan. En pijn deed het. Letterlijk zweet en tranen. Maar ik heb de antwoorden gekregen waar ik naar op zoek was.

‘Ga maar’ en ‘Het is niet jouw schuld’. Dat inzicht doet zó veel. Ik mag door! Door met de weg die ik ben ingeslagen, ook omdat het niet mijn schuld is.

Iedereen heeft zijn eigen waarheid. Iedereen. Maar, ik heb ook recht op mijn eigen waarheid en ik mag kiezen voor rust, liefde en geluk. Ik hoef mij niet schuldig te voelen vanuit een oude verstrikking. Ik mag het systeem doorbreken…

Ik ben, ik mag en ik kan!

Afscheid nemen van overtuigingen: Systemisch coachen
Systemische coaching helpt je om deze stappen ook te nemen. Ben je benieuwd?

Plan een vrijblijvende kennismaking!

– Sheela –

Coachingsessie - Van Solt Advies