Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Van strijd naar zelfliefde

Ik ben ooit met een coachingsopleiding begonnen omdat ik in beweging moest komen. Ik zat niet lekker in mijn vel, had last van mijn gedachten en ervaarde af en toe hyperventilatie. Destijds dacht ik dat de opleiding vooral zou bijdragen aan mijn zakelijke ontwikkeling. Dat is zeker gebeurd, maar vooral op persoonlijk vlak ben ik in beweging gekomen.

Bij jezelf beginnen is de eerste stap naar verandering. Was het makkelijk om in beweging te komen en keuzes te maken? Nee, zeer zeker niet. Ik heb afscheid genomen van beperkende overtuigingen, het constante gevoel dat wat anderen willen belangrijker is, de stress, en de voortdurende spanning in mijn lichaam. Er zijn nog meer zaken die ik kan noemen. Maar ik heb ook bewust afscheid genomen van sommige mensen en situaties.

Mensen die leven vanuit oordelen over anderen, die (vanuit het systeem) strijden of proberen je te verleiden om iets te doen wat niet goed voelt. Soms was ik trots op mezelf, maar ik voelde ook verdriet, onmacht, boosheid, en twijfel.

Ben ik nu perfect en voel ik me altijd oké? Nee, zeker niet. Het leven is als eb en vloed, maar je hebt de keuze hoe je hiermee omgaat. Als je dat voelt en bewustere keuzes mag maken, dat vormt wie je bent en hoe je je voelt.

Ik ben Sheela. Ik hou van mezelf, ik accepteer mezelf precies zoals ik ben.

Sheela-van-Solt-ademcoach