Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Ademhalen gaat vanzelf, goed ademhalen vaak niet

Ademen doen we allemaal en gaat automatisch…. Gemiddeld ademen we 20.000 keer per dag. Ademhalen gaat vanzelf, goed ademhalen vaak niet. Door chronische stress, pijn in ons lichaam of onverwerkte emoties kunnen we op een bepaalde manier (veelal te oppervlakkig en te snel) gaan ademen. Dit kan er voor gaan zorgen dat we uit balans raken op fysiek, emotioneel of mentaal niveau. Met ademtechnieken kunnen we deze ingeslepen patronen weer herstellen.

Is ademcoaching iets voor jou?

Ademcoaching is het door middel van verschillende ademtechnieken je processen in je denken, voelen en in je lichaam beïnvloeden. Van trage, kalmerende buikademhalingen tot krachtige, stimulerende ademhalingstechnieken en alles wat er tussen ligt. Ademcoaching is voor iedereen die stress of fysieke ongemakken ervaart en hier graag mee aan de slag wil. Tijdens een sessie krijg je kennis, inzichten en oefeningen waarmee je direct aan het werk kunt. Het is niet ingewikkeld, kost weinig tijd, snel resultaat, het is veilig, gratis en bovendien zijn de effecten onomstotelijk en wetenschappelijk onderbouwd.

Met de zachte kracht van adem op zoek naar:

  • Minder angst en stress gevoelens
  • Betere nachtrust
  • Meer rust in je hoofd
  • Sterker immuunsysteem
  • Betere spijsvertering
  • Verlichting van pijn
  • Betere concentratie en inspiratie

Je kunt natuurlijk op eigen houtje met ademtechnieken bezig, kijk maar eens op youtube. Maar persoonlijk en professioneel advies is aan te raden . Elk lichaam werkt anders, soms kan een kleine aanpassing op een ademtechniek een groot verschil voor jou maken. Zekers als je concrete lichamelijke of emotionele uitdagingen hebt, laat je dan begeleiden.

Weet je waarvoor je ademtechnieken zou willen doen, dan kan je ook op zoek gaan de ademtechniek die je daarvoor het beste kunt inzetten. Hieronder een aantal voorbeelden en de bijbehorende technieken.

  • Te weinig energie? Een ademtechniek om je dag mee te beginnen.
  • Balans bewaren gedurende de dag? Een simpele ademtechniek die je gedurende dag kan doen.
  • Toe aan ontspanning? Een mooie ademtechniek die je bijvoorbeeld goed kan doen voordat je gaat slapen.

Laat mij via een berichtje weten als je meer wil weten over een bepaalde ademtechniek en ik mail je deze gratis toe.

– Sheela –

Ademcoaching - Van Solt Advies