Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Ik kies voor lucht

We worden zo moe van alles wat er het afgelopen jaar op ons is afgekomen. De onmacht, het missen van sociale contacten, de gezellige avondjes met vrienden, een nacht dansen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Persoonlijk ben ik moe van hoe het ons uit elkaar drijft. De grote verschillen van denken en het opleggen van denkwijzen.

En hoe intens trots ben ik als onze dochter zegt: “Ik ga kaartjes maken voor een aantal mensen in het dorp die alleen zijn of gewoon omdat ik denk dat ze het leuk vinden!”

Dat geeft mij lucht. Ik kies voor lucht. In denken, voelen en in acties. Er mogen zijn, wat je ook denkt en waar je ook in gelooft. Gewoon omdat je er mag zijn.

Mijn wens voor jou in 2021? Lucht.

Ik hoop dat jij de lucht, de ruimte, kunt vinden om te zijn wie je bent.
Ik hoop dat jij de lucht kunt voelen in je longen.
Ik hoop dat jij de luchtige momenten kunt omarmen.

Ik hoop dat er lucht komt in de crisis, zodat we de mensen die we zo graag zien weer in onze armen kunnen sluiten.
Ik hoop dat er lucht komt, zodat we weer kunnen doen waar we het beste in zijn.
Ik hoop dat er lucht komt, vanwege alle redenen die ik niet meer uit hoef te leggen.

Adem in.
Adem uit.

Levenslucht.
Zilte zeelucht.
Frisse lucht
Lucht.

Sheela lucht