Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Inzicht in patronen en overtuigingen

Systemisch coachen is een krachtige techniek waarmee ik de systemen en patronen van jou zichtbaar maak. Ik kijk naar wat een belangrijk onderdeel van jouw leefwereld vormt en gevormd heeft in het verleden. Er wordt niet alleen naar jou als individu gekeken maar ook naar je familie, vrienden, sportclub, werk, school etc. Voor de meeste mensen is de familie het eerste belangrijke sociale systeem. Met systemisch coachen neem ik een kijkje in een systeem en jouw verhouding tot de anderen binnen dat systeem. Systemisch coachen geeft inzicht in waar jouw patronen zich bevinden en waar eventuele belemmeringen of overtuigingen vandaan komen. Zo ga je het gedrag herkennen waarin je steeds weer vervalt.

Wat is het doel van systemisch coachen?

Het doel van systemisch coachen is om onverwerkte vraagstukken aan het licht te brengen zodat we hiernaar kunnen kijken en dit kunnen gaan verwerken. Wat er in het hier en nu bij jou speelt, is vaak een uiting van iets groters, iets diepers. Ik kijk welke positie je in het leven hebt ingenomen en welke belangrijke patronen er vanuit het verleden zijn ingesleten. Ik breng als het ware jouw omgeving, de mensen in je omgeving en de emoties en drijfveren van die mensen in kaart. Het totale beeld levert inzicht op over jouw rol en verhouding tot anderen in je omgeving. Daarna kijk ik hoe ik jou weer meer in je eigen kracht kan zetten. Door het erkennen en accepteren van de herkomst en verbinding van bepaalde patronen openen zich nieuwe wegen voor veranderingen.

Voor wie is systemisch coachen?

Systemisch coachen is geschikt voor iedereen die met andere ogen wil kijken naar eigen vraagstukken. Systemisch coachen kan helpen bij:

  • Oplossen van blokkades in relaties;
  • Verbreken van patronen;
  • Vastlopen in werksituaties;
  • Aanpakken van uitdagingen zoals pijnlijke familiesituaties, echtscheiding, miskraam, abortus, adoptie, siefouderschap etc.;
  • Het zien en begrijpen van levenssituaties;
  • Het ontdekken en verwerken van fysiek en emotionele pijn;

Verschillende soorten coaching

Systemisch coachen is enorm breed in te zetten. Voor elk soort vraagstuk is er een specifieke aanpak die het beste past. Deze soorten coaching bied ik in ieder geval aan:

Plan een kennismaking

Wil je minder stress in het leven ervaren en wil je juist gaan genieten van het leven en alles daar om heen? Ik help graag met het creëren van een nieuwe balans. Ben jij enthousiast geworden en ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Dan maak ik graag kennis.

Ja, ik maak graag een afspraak

NLP systemisch coachen - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies