Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Weer terug in balans komen

Heb jij het gevoel dat je vastloopt na een miskraam? Ik help jou om je verbinding met je lichaam en emoties aan te gaan, zodat je weer kunt vertrouwen op jezelf en het leven. Ongeveer 25% van de vrouwen krijgt in haar leven te maken met een miskraam. En van alle vastgestelde zwangerschappen eindigt ongeveer 15% in het verlies van een kind. Dit verlies kan jou zeer diep raken. Je kunt op een andere manier gaan kijken naar jezelf en het leven. Gevoelens kunnen naar boven komen alsof je jezelf kwijt bent. Ik help jou om weer terug in balans te komen, zodat jij weer in je innerlijke kracht komt te staan.

Hulp bij het verwerken van een miskraam

Een miskraam komt helaas veelvuldig voor, maar liefst 1 op de 4 vrouwen krijgt hier mee te maken. Echter wordt er weinig gesproken over het verwerken van een miskraam waardoor veel vrouwen vastlopen. Door middel van coaching help ik jou om weer in balans te komen én te blijven na een miskraam. De impact van een miskraam wordt namelijk vaak onderschat, zowel door de buitenwereld als door de vrouwen zelf. Hierbij kun je het idee krijgen dat je geen verdriet mag hebben om het verlies. Onbewust kun je dan ook overschakelen naar een overlevingsstrategie. De nare en verdrietige ervaring stop je weg, net als het angst gevoel. Je stort je op je werk of je gaat juist veel sporten. Het liefst vermijd je alles wat jou aan het verdriet doet herinneren. Het negeren van deze emoties lukt best een tijdje, maar uiteindelijk breekt het je op. Het lukt je niet meer om te ontspannen. Je bent snel geïrriteerd, hebt last van vermoeidheid en bent onrustig. Dit beïnvloedt je dagelijks leven op een negatieve manier en dat wil je niet meer.

Leren omgaan met het verlies

Het verlies van een zwangerschap en de verwerking ervan is heel persoonlijk. Je kunt het gevoel hebben dat je hebt gefaald en dat maakt je onzeker. Middels mijn coaching sessies begeleid ik jou in het omzetten van negatieve gedachtes en gevoelens naar gezonde gedachtes. Zodat je weer de controle krijgt over je emoties, je lichaam en je leven. Ik geef jou handvatten voor:

  • Het omgaan met meningen van anderen;
  • Lichamelijk en emotioneel de balans terug vinden;
  • Omgaan met rouwverwerking;
  • Grip krijgen op je leven;
  • Leven met een verlies;

Plan een kennismaking

Een kindje verliezen door een miskraam kost veel energie. Je merkt dat je prikkelbaar en snel boos bent. Je leeft op de automatische piloot en merkt dat je weinig puf hebt voor andere dingen naast het hoognodige. Voor vrienden of familie is het een gebeurtenis waarna het leven weer gewoon verder gaat. Maar jij ervaart het heel anders. Loop jij vast in de verwerking van een miskraam? En ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Dan maak ik graag kennis met jou om samen weer terug in balans te komen.

Ja, ik maak graag een afspraak

NLP systemisch coachen - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies