Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Balans in werk, ontspanning, inspanning en je privé

Mentale coaching kan jou helpen om de balans in werk, ontspanning, inspanning en je privé terug te krijgen. Hoe ga jij om met druk en stress? Stress wordt als gevaar gezien voor de mentale gezondheid. De verzorging van je mentale gezondheid is net zo belangrijk als de verzorging van je fysieke gezondheid. Wanneer je een sterke mentale gezondheid hebt ben je in balans en kun je het leven aan. Lekker in je vel zitten geeft je een gevoel van kracht. Je functioneert beter in het dagelijks leven en je hebt minder last van stress.

Signalen voor mentale klachten

Mentale coaching kan jou helpen om de balans terug te vinden wanneer je merkt dat je last hebt van mentale klachten. Maar wat zijn de signalen voor mentale klachten?

  • Moeite met concentreren
  • Rusteloos en opgejaagd gevoel
  • Vol hoofd
  • Zenuwachtig gevoel
  • Hoofpijn en spanning in de nek en schouders
  • Hartkloppingen
  • Moeite met in slaap komen
  • Veel of juist weinig eten
  • Ontevreden zijn over eigen behaalde prestaties
  • Gebruik van kalmerende middelen

Hoe mentale coaching je kan helpen

Mentale coaching kan helpen om je gezondheid te verbeteren. Tijdens de sessies help ik jou met het creëren van positieve gedachten. Samen nemen we de tijd om te ontdekken waar jouw onbewuste blokkades zich bevinden. Door jouw onbewuste denkpatronen in kaart te brengen ontstaan er verhelderende inzichten. Je zult zien waarom je doet wat je doet. Wanneer je deze nieuwe inzichten gaat toepassen zul je jouw mentale gezondheid verbeteren en de balans terug vinden. Je zult weer bewuster gaan leven met meer positiviteit, kracht en aandacht.

Aan de slag met mentale coaching?

Ben jij toe aan balans? Verlang je er naar om met meer positieve overtuigingen in het leven te staan? En ben je nieuwsgierig naar wat mentale coaching voor je kan doen? Ik help je graag met het creëren van positieve gedachten. Ik geef je handvaten, zoals verhelderende inzichten of opdrachten, die je kunt toepassen om zelf telkens de balans terug te vinden.

Samen nemen we rustig de tijd om je situatie en gevoelens te bespreken. Vervolgens kijken we naar hoe jij het best geholpen zou zijn en hoe we daar komen. Neem contact op zodat we kennis kunnen maken in mijn praktijkruimte.

Ja, ik maak graag een afspraak

NLP systemisch coachen - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies