Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Balans vinden én houden

Een life coach helpt je balans te vinden in je werkende, maatschappelijke en persoonlijke leven. Balans vinden én houden is tegenwoordig steeds lastiger. We staan in de huidige maatschappij namelijk altijd ‘’aan’’ door onze smartphone. Hierdoor vervagen de grenzen tussen werk en privé. Dagelijks krijgen we enorm veel prikkels aan informatie, mogelijkheden en keuzes die we moeten maken. Ik help jou graag als life coach in Friesland om de balans terug te vinden en vol positieve energie in het leven te staan.

Wat is life coaching?

Als life coach in Friesland help ik jou tijdens de coaching sessies om zo veel mogelijk uit je leven te halen. De sessies sluiten aan op jouw persoonlijke behoeften. Dit kan variëren van een gebeurtenis waar je tegenaan loopt tijdens je werk, tegenslagen in je privéleven, of het gevoel de balans tussen werk en privé te verliezen. Ook kan ik ondersteuning bieden om tegenslagen en moeilijke ervaringen zo goed mogelijk een plek te geven om hier vervolgens beter en sterker uit te komen.

Wanneer kies je voor life coaching?

Wil jij alles uit je leven halen? Dan zijn wij een goede match. Met deze én andere levensvragen kunnen we samen aan de slag:

 • Wat maakt mij echt gelukkig?
 • Wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik?
 • Wat is het doel van mijn leven?
 • Hoe kan ik mijn doelen behalen?
 • Hoe kan ik het beste omgaan met tegenslagen en situaties in het leven?
 • Kan ik alles uit het leven halen?
 • Hoe zet ik mijn talenten het beste in?

Hoe ziet een coaching sessie er uit?

Als life coach in Friesland begeleid ik jou om ontwikkelingen en gebeurtenissen uit jouw leven te bespreken en om je praktische handvatten te geven. Tijdens de coaching sessies zal jij inzien waarom je doet wat je doet en waarom je op een bepaalde manier reageert. Door deze inzichten kun je hier invloed op gaan uitoefenen. Je kunt denken aan gezonde gedachtes, je in het algemeen beter voelen en duidelijker leren communiceren. We kunnen wekelijks afspreken, maar bijvoorbeeld ook maandelijks of ieder kwartaal. Het is maar net waar jij behoefte aan hebt en wat jouw doelen zijn.

Wanneer heb je baat bij een life coaching

 • Je wilt je als persoon en/of professional ontwikkelen;
 • Je wilt je eigen positie kunnen innemen en behouden;
 • Je wilt vanuit jouw positie invloed kunnen uitoefenen;
 • Je wilt beter met conflicten om kunnen gaan;
 • Je hebt behoefte aan handvatten voor goede samenwerking;
 • Je wilt niet (opnieuw) burn-out-klachten krijgen;
 • Je privéleven belemmert je in je werk;
 • Je hebt spanningsklachten;
 • Je wilt minder stress;

Plan een kennismaking

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van life coaching in Friesland? Neem contact met mij op om kennis te maken in mijn praktijkruimte in Wons. Samen nemen we de tijd om jouw situatie te bespreken en te bepalen wat het beste bij jou past. Ik help graag met het creëren van een nieuwe balans.

Ja, ik maak graag een afspraak

Ademcoaching - Van Solt Advies Ademcoaching - Van Solt Advies Ademcoaching - Van Solt Advies