Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Hoe ga je verder na een scheiding?

Wanneer je relatie stukloopt en je gaat scheiden breekt er een onzekere tijd aan. Je leven verandert drastisch, zeker wanneer je kinderen hebt. Er is geen partnerrol meer alleen nog een ouderrol. Een scheiding brengt veel emoties met zich mee waar soms weinig ruimte voor is of over gesproken wordt. Deze verwerking en het aanpassen aan jouw nieuwe leven, gaat niet vanzelf. Als coach kan ik jou helpen bij het ontwikkelen van nieuw perspectief en het creëren van een overzicht bij het nemen van belangrijke beslissingen.

Alleen leven na een scheiding

Een relatiebreuk of scheiding is niet binnen een week volledig verwerkt en heeft een behoorlijke impact op jouw leven. Welke zorgen zijn er op emotioneel, praktisch, juridisch en financieel vlak? Het kan zijn dat je financiële situatie veranderd, je moet verhuizen, je meer moet gaan werken of er afspraken moeten worden gemaakt over het ouderschap. Gedurende de periode vlak na de scheiding kan het zijn dat je alle gebeurtenissen als een emotionele wervelstorm ervaart. Dat is helemaal niet raar, je verliest immers iemand waar je aan gehecht was en je leven mee deelde. Het is aan jou om ondanks alle emoties een nieuwe start te maken voor jezelf. Om de nieuwe realiteit voor jezelf te kunnen accepteren is het belangrijk om overzicht te creëren zodat je helder beslissingen kunt nemen.

Het belang van coaching na een scheiding

Scheiden is niet alleen een einde, maar ook een nieuw begin. Al voelt dat nu misschien nog niet zo. Kijk jij er naar uit om het verdriet van de scheiding een plekje te geven en weer te gaan genieten van het leven? NLP Systemisch coachen kan jou helpen om weer in balans te komen. Door samen in gesprek te gaan, nemen we een kijkje in jouw onbewuste processen en beperkende overtuigingen. Zo leer je jouw onbewuste drijfveren kennen en krijg je inzicht in je eigen groeikansen, zodat je alles een plekje kunt geven. Je zult bewuster in het leven gaan staan met meer aandacht, positiviteit en kracht. Het is tijd voor een nieuwe start.

Waar kan een coach jou mee helpen:

  • Vergroten van je zelfvertrouwen
  • Overzicht creëren bij het nemen van beslissingen
  • Nieuw perspectief ontwikkelen
  • Herstellen van chronische stressklachten
  • Voorkomen van een burn-out
  • Communicatie met je ex-partner
  • Introduceren nieuwe partner bij de kinderen
  • Omgaan en wennen aan de nieuwe partner van je ex
  • Maken van een nieuwe start

Coaching na een scheiding

Wat je misschien niet direct kunt of wilt zien, is dat het proces van scheiding een mooie mogelijkheid is om een nieuwe weg in te slaan. Je gaat meer naar de toekomst kijken en minder naar het verleden. Dat leer je door steeds meer los te laten. Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Dan maak ik graag kennis met jou om samen aan de slag te gaan en weer vol energie en positiviteit in het leven te staan.

Ja, ik maak graag een afspraak

Ademcoaching - Van Solt Advies Ademcoaching - Van Solt Advies Ademcoaching - Van Solt Advies