Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Ben ik een goede moeder?

Een leven verwekken in je eigen buik, het is en blijft een prachtig wonder. Na de geboorte van je kind is het meestal erg lastig om je leven weer op de rit te krijgen. Je wilt de beste moeder zijn voor je kinderen. Je werkt, bent moeder, vriendin en dochter. Ondanks dat het moederschap de mooiste baan van de wereld is, kan het voorkomen dat je door onvoorziene omstandigheden minder van het moederschap kan genieten. Door een scheiding of zelfs het afscheid van je partner ben je een alleenstaande moeder geworden. Je wilt natuurlijk doorzetten, al neemt de energie af. Herken jij je in het gevoel dat je jezelf voorbij loopt? Dan help ik je graag door samen te kijken naar jouw situatie en zullen we samen onderzoeken waar jij energie van krijgt.

Geniet ik wel van het moederschap?

Je wilt natuurlijk alles voor elkaar hebben. Je bent supermama, wilt dat je kinderen gelukkig zijn en dat jezelf ook lekker in je vel zit en geniet. Je wilt veel. Soms té veel. Sterker nog, het voelt alsof je overal net tekort schiet. Er zijn dan ook veel verantwoordelijkheden waar je de tijd en energie over moet verspreiden. Je familie en vrienden, je werk, het gezin draaiende houden en als er ergens nog een gaatje vrij is je hobby. Denk er aan dat je jouw eigen geluk niet gaat wegcijferen. Coaching voor alleenstaande moeders kan helpen in het hoog houden van alle ballen.

Wat kan coaching voor jou betekenen?

Coaching voor alleenstaande moeders is voor vrouwen die zichzelf te kort doen in het moederschap en hun eigen geluk aan de kant zetten. Tijdens een coaching sessie voor alleenstaande moeders leer je onder andere om te gaan met stress. Zo kun je weer tot rust komen en je gedachte uitzetten. Je zult meer geluk ervaren in het moederschap en jezelf terug vinden. Een belangrijk thema van coaching voor moeders is het terugkrijgen van een gebalanceerd leven. Ik help je graag in je zoektocht naar antwoorden en oplossingen!

Interesse in coaching?

Wil jij grip krijgen op je gevoelens? Wil je minder stress ervaren en gaan genieten van het moederschap en het leven daar om heen? NLP Systemisch coachen kan de oplossing bieden voor jou. Ik help graag met het creëren van een nieuwe balans en geef je handvaten om je emoties een plek te geven. Zo kun jij opnieuw genieten van dingen en de personen om je heen. Nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen? Plan je eerste gesprek om kennis te maken.

Ja, ik maak graag een afspraak

Ademcoaching - Van Solt Advies Ademcoaching - Van Solt Advies Ademcoaching - Van Solt Advies