Coaching Van Solt Advies in Friesland

Met coaching van Van Solt Advies in Friesland leef je bewuster met meer kracht, positiviteit en aandacht. Tijdens de advies en coaching sessies zal jij inzien waarom je doet wat je doet door de combinatie van NLP, systemisch- en ademcoaching. Door deze inzichten kun je hier invloed op uitoefenen. Bij mensen die last blijven houden van traumatische ervaringen kunnen we het verwerkingsproces opstarten tijdens EMDR coaching sessies.

Mijn naam is Sheela van Solt-Statema, geboren in 1972 en opgegroeid op het mooie Schiermonnikoog. In het kleine en rustgevende Friese dorp Wons ben ik woonachtig, hier is ook mijn praktijkruimte gevestigd. Als P&O/Human Resource manager heb ik ruim 25 jaar werkervaring opgedaan. Dankzij mijn velen jaren ervaring kan ik met zekerheid zeggen dat er voor elk vraagstuk een gerichte aanpak is. Samen bespreken we jouw situatie en help ik jou op weg naar een nieuwe start.

NLP Systemisch coachen in Friesland

Neuro Linguistisch Programmeren, oftewel NLP Systemisch coachen, kan je helpen met andere ogen naar vraagstukken te kijken. Met NLP coaching help ik jou in mijn praktijk in Friesland om verhelderende en bevrijdende inzichten te krijgen in waarom jij doet wat je doet. Hierdoor kun je hier invloed op gaan uitoefenen. NLP coaching kan je in je leven op veel vlakken helpen. Je kunt denken aan gezonde gedachtes, je in het algemeen beter voelen en duidelijker leren communiceren.

Per vraagstuk een eigen gerichte aanpak

Er is voor elk soort vraagstuk een specifieke aanpak die het best past. Het kan onder andere zo zijn dat je vragen hebt over relaties met een partner, ouders, broers, zussen of kinderen. Vragen over situaties zoals over je leven, onverklaarbaar verdriet of vastlopende werksituaties hebben ook elk een eigen aanpak.

Deze soorten coaching bied ik in ieder geval aan:

Coachingsessie - Van Solt Advies Coachingsessie - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies

Ademcoaching

Alles start bij ademhalen. Op een goede manier adem halen is belangrijker dan je denkt. Ademhalen is heel logisch en tóch zijn we ons er meestal niet van bewust hoe we ademen. Door ingrijpende (stressvolle) situaties in ons leven passen we onze ademhaling aan. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren wanneer je emoties wilt onderdrukken of wanneer er iets heftigs gebeurt. Ervaar hoe je de controle krijgt met ademcoaching over je emoties, lichaam en leven met behulp van ademhaling.

De helende werking van adem

Als ademcoach help ik je bewust te worden van de zelfhelende kracht van je eigen ademhaling. Ik coach jouw ademhaling in mijn praktijk in Friesland. Voordat we starten met de coaching beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek, samen bespreken we jouw situatie. Vervolgens volgt een ademanalyse en de ademsessie. Het is aan te raden om voor meerdere ademsessies te kiezen om zo een langdurig resultaat te ontwikkelen.

Ademcoaching - Van Solt Advies Ademcoaching - Van Solt Advies Ademcoaching - Van Solt Advies

EMDR coaching in Friesland

Eye Movement Desensitization and Reprocessing, oftewel EMDR, is een effectieve therapie voor personen die van traumatische ervaringen last blijven houden. Bij deze therapie is het de bedoeling om de ingrijpende gebeurtenissen voor de geest te halen in combinatie met een afleidende stimulans.

Het verwerkingsproces opstarten

Schokkende herinneringen en gevoelens van machteloosheid kunnen met veel emoties worden opgeslagen in het geheugen. Wanneer deze herinneringen in het langetermijngeheugen worden opgeslagen en niet in het korte, kun je lang last houden van deze herinneringen.

De sessies

Tijdens een EMDR sessie zal ik je vragen de herinneringen te activeren zodat deze in het kort termijngeheugen terecht komen. Terwijl deze herinneringen worden geactiveerd voeg ik een afleidende prikkel toe. Per coaching sessie wordt er in mijn praktijk in Friesland gewerkt met verschillende sets. Tussen deze sets is er de ruimte om even rust te nemen.

EMDR zal er uiteindelijk toe leiden dat het gemakkelijker wordt om aan de oorspronkelijke gebeurtenis terug te denken. Het is een verwacht effect dat de herinneringsbeelden waziger of kleiner worden. Stapje voor stapje kun je het een plekje geven. Je kunt door.

EMDR Coachingsessie - Van Solt Advies EMDR coaching Sheela van Solt - Van Solt Advies

Plan een kennismaking

Sta jij open voor de nieuwe start van je leven? En ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van coaching? Neem contact met mij op om kennis te maken in mijn praktijkruimte in Friesland. Samen nemen we de tijd om jouw situatie te bespreken en te bepalen wat het beste bij jou past.

Ja, ik maak graag een afspraak

NLP systemisch coachen - Van Solt Advies