Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Een aangepast adempatroon

Ademhalen gaat vanzelf, goed ademhalen vaak niet. Ademtherapie helpt je op een goede manier adem te halen. Door chronische stress, pijn in ons lichaam of onverwerkte emoties in ons leven passen wij onbewust onze ademhaling aan. Je houdt je adem bijvoorbeeld in als er iets heftigs gebeurt of wanneer je een negatieve emotie wilt onderdrukken. Je krijgt last van een aangepast adempatroon. Hierdoor kun je een onregelmatig, oppervlakkig en veel te snel gaan ademen met alle gevolgen van dien. Door dit aangepaste adempatroon kun je uit balans raken op fysiek, emotioneel of mentaal niveau. Middels ademtherapie ga ik dit aangepaste patroon herstellen.

Wat is ademtherapie?

Iedereen is gebaat bij een goede ademhaling. Als ademcoach help ik je bewust te worden van de zelfherstellende kracht van je eigen ademhaling. Door middel van verschillende ademtechnieken ga ik je processen in je denken, voelen en in je lichaam beïnvloeden. Van trage, kalmerende buikademhalingen tot krachtige, stimulerende ademhalingstechnieken en alles wat ertussen ligt. Tijdens een sessie ademtherapie krijg je kennis, inzichten en oefeningen waarmee je direct aan het werk kunt. Want hoe fijn zou het zijn wanneer je weer rust in je hoofd en lichaam ervaart? Dat je weer goed kunt slapen? Je energieker voelt? Dat je meer grip krijgt op je emoties en zelf je stressniveau weet te verlagen door dieper en voller te ademen.

Ademtherapie kan verlichting bieden bij klachten als:
▪ Vermoeidheid;
▪ Depressie;
▪ Burn-out en (emotionele) stress;
▪ Schouder, nek en rugklachten;
▪ Slecht slapen;
▪ Hyperventilatie en paniekaanvallen;

Ontdek de zachte kracht van adem

Elk lichaam werkt anders, soms kan een kleine aanpassing op een ademtechniek een groot verschil voor jou maken. Zeker wanneer je concrete lichamelijke of emotionele uitdagingen hebt, laat je dan begeleiden. Ontspannen ademhalen is voor velen niet een vast adempatroon. Hoe jij je voelt, beïnvloedt de manier waarop je ademhaalt. En hoe jij ademhaalt, beïnvloedt hoe jij je je voelt. Het is aan te raden voor een duurzaam resultaat een ademtherapie traject van meerdere sessies te kiezen.

Ademtherapie kan helpen bij:
▪ Meer rust in je hoofd
▪ Sterker immuunsysteem
▪ Betere spijsvertering
▪ Verlichting van pijn

Plan een kennismakingssessie

Ervaar hoe je met behulp van je ademhaling de controle krijgt over je emoties, je lichaam, op je leven. Ben jij enthousiast geworden en ben je benieuwd wat ik als ademcoach voor jou kan betekenen? Dan maak ik graag kennis.

Ja, ik maak graag een afspraak

NLP systemisch coachen - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies