Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Bewust worden van je ademhaling

Ademcoaching in Friesland helpt bij bewuster leven met meer kracht en geeft je positiviteit en aandacht. Als coach werd ik geraakt door het feit dat stress, vervelende gebeurtenissen, trauma’s, overtuigingen en patronen letterlijk mensen op slot kunnen zetten. Hierdoor kwam ik in aanraking met de zachte kracht van adem. Ik ben Sheela van Solt-Statema, geboren in 1972 en opgegroeid op het mooie Schiermonnikoog. In het kleine en rustgevende Friese dorp Wons ben ik momenteel woonachtig en hier is ook mijn praktijkruimte gevestigd. Met ademcoaching in Friesland help ik jou om bewust te worden van je ademhaling. Door middel van verschillende ademtechnieken ga ik je processen in je denken, voelen en in je lichaam beïnvloeden. Zo krijg je weer de controle over je emoties, je lichaam en je leven.

Wat is ademcoaching?

Alles start bij ademhalen. Op een goede manier ademhalen is belangrijker dan je denkt. Stress en spanningen zijn van invloed op je ademhaling en kunnen zorgen voor een aangepast adempatroon. Tijdens een ademcoaching sessie ervaar je hoe je met behulp van je ademhaling de controle krijgt over je emoties, je lichaam, op je leven. Als ademcoach in Friesland help ik je bewust te worden van de zelfhelende kracht van je eigen ademhaling.

De helende werking van adem

Ademhalen is heel logisch en tóch zijn we ons er meestal niet van bewust hoe we ademen. Ik coach jouw ademhaling in mijn praktijk in Friesland. Voordat we starten met de coaching beginnen we altijd met een kennismakingsgesprek, samen bespreken we jouw situatie. Vervolgens volgt een ademanalyse en de ademsessie. Het is aan te raden om voor meerdere ademsessies te kiezen om zo een langdurig resultaat te ontwikkelen.

Open & eerlijk gesprek: Een ademsessie beginnen we met een kennismakingsgesprek waarin we ingaan op jouw huidige situatie en achtergrond. Tevens leg ik je uit hoe de ademsessie zal verlopen.

Ademanalyse: De volgende stap is een ademanalyse. Tijdens de ademanalyse kijk ik hoe je op dit moment ademt en waar eventuele blokkades zitten waar we aan kunnen werken.

Ademsessie: Bij een ademsessie leer ik je om volledig en diep adem te halen, waarbij je de in- en uitademing met elkaar verbind, zonder een pauze ertussen te laten. Door deze actieve manier van ademen worden gevoelens, emoties en energie-blokkades in je lichaam weer voelbaar. Door bewust te voelen maak je het loslaten en verwerken ervan mogelijk. Ik zorg ervoor dat dit alles in rust, vertrouwen en veiligheid plaatsvindt.

Evaluatie en advies: Vervolgens praten we na over jouw ervaring en is er gelegenheid om eventuele vragen te stellen.

Plan een kennismaking

Sta jij open voor de nieuwe start van je leven? En ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van ademcoaching? Neem contact met mij op om kennis te maken in mijn praktijkruimte in Friesland. Samen nemen we de tijd om jouw situatie te bespreken en te bepalen wat het beste bij jou past.

Ja, ik maak graag een afspraak

NLP systemisch coachen - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies NLP systemisch coachen - Van Solt Advies