Referenties

 • Sinne

  Maart 2018
  Sinne, cliënt

  Bedankt voor het meest bijzondere kennismakingsgesprek wat ik ooit heb gevoerd. Met een totaal andere insteek reed ik vanochtend naar Wons. Ik bedacht mij op de terugweg dat ik weer een belangrijke stap heb gemaakt, die ik vanochtend niet had voorzien. Voor een gesprek zoals vanochtend, zijn twee mensen nodig die elkaar volledig vertrouwen. Blijkbaar raakte je feilloos de juiste snaar en keek je rechtstreeks in mijn ziel. Het voelde kwetsbaar, maar blijkbaar moest dit gebeuren vandaag. Ons gesprek suddert nog door in mijn hoofd op een positieve manier. Mijn curriculum vitae is hoe ik ben, leef, werk en presteer. De aanvullende informatie, mijn kwetsbare kant, heb je vanochtend gezien.
  Je bent een bijzonder talent wanneer je binnen een uur mij zo weet te ‘openen’. Bedankt voor het mooie gesprek. Ik ging met een heel goed gevoel naar huis.

 • Bakstag

  Januari 2018
  Esther Klaver, Organisatiepsycholoog

  Ik heb het voorrecht gehad met Sheela te mogen samenwerken.
  Sheela kenmerkt zich door een enorme bevlogenheid en doorzettingsvermogen. Ze is open, eerlijk en loyaal. Aan Sheela heb je een hele betrouwbare partner die graag met je samenwerkt

 • Van Dijk Banket

  November 2017
  Mark de Vos, commercieel directeur

  Sheela is een P&O professional in hart en nieren.
  Zij heeft de Hellema organisatie in beweging gekregen mede gebaseerd op het ontwikkelen van talenten. Een echte doorzetter.

 • Floronet Holding

  Oktober 2011
  Joop Akkerman, CEO Floronet Holding

  De beste aanbeveling die ik kan geven: wij zouden graag willen dat Sheela bleef werken bij onze organisatie, zij deed uitstekend haar werk. Het is jammer dat ze ontslag heeft genomen. Als Manager HRM managde zij perfect zowel de strategische veranderingen als het operationele gedeelte van HRM binnen onze organisatie. Niet veel mensen kunnen op hetzelfde moment op beide niveau’s goed hun werk doen. Sheela kan dat!

 • BekenT Internet & Marketing

  December 2011
  Boyd Vervat, directeur

  Sheela van Solt is door haar jarenlange P&O ervaring een vakvrouw. Zeer doortastend pakt zij verschillende zaken op, altijd op haar manier: accuraat, vasthoudend en met grote betrokkenheid.

  Met Sheela naast mij in haar rol als P&O adviseur hebben wij als BekenT cruciale stappen weten te zetten. Niet alleen op het gebied van Personeel, maar ook op het gebied van de Organisatie. Zonder haar inzet en betrokkenheid zouden deze stappen van mindere kwaliteit zijn geweest en met minder draagvlak zijn gerealiseerd.