Over van Solt advies & coaching

Sheela van Solt – Statema, geboren in 1972 en woonachtig in Wons. Opgegroeid op het prachtige Schiermonnikoog. Personeel & Organisatie gestudeerd in Leeuwarden. Ooit begonnen in de uitzendbranche, zeer leerzame periode gewerkt bij een Amerikaans bedrijf. Daarna weer terug in het uitzendwezen, vanwege de uitdaging om een nieuwe vestiging op te starten.

Sinds 1999 hoofd personeelszaken bij Rentex Floron te Bolsward. In 2004 kwam daar Wasserij de Blinde te Heerenveen bij. Trots op 13 betekenisvolle jaren die Rentex Floron en Wasserij de Blinde hebben gebracht waar ze nu zijn.

In maart 2013 als interim P&O manager bij Hellema Hallum gestart. Een geweldig Fries familiebedrijf, waar als P&O manager, een prachtige uitdaging lag. In 2014 tot het management van Hellema Hallum toegetreden.

De drang om op persoonlijk en professioneel gebied te blijven ontwikkelen, heeft geleid tot het volgen van de opleiding Total coaching in september 2015. Vanaf maart 2017 met trots een capital NLP coach . In 2018 de vervolgopleiding systemisch werken afgerond, vol verwondering ervaren en toepassen wat zo vast kan zitten in het “systeem”.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan… in 2018 weer als volledig zelfstandige aan de slag. Als (interim) HR adviseur én als coach, vooral gericht op het MKB in Friesland.

Wat kan ik voor u betekenen?

Een nuchtere, positieve coach die de ander in beweging weet te zetten en een ervaren allround HR adviseur die u kan ondersteunen met HR en organisatorische vraagstukken.

Mijn aanpak kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, doelgericht, accuraat en doorzettingsvermogen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Van Solt advies & coaching en wat ik voor u kan betekenen, maak dan vrijblijvend een afspraak voor meer informatie.