Op dit moment is er een tijdelijke cliëntenstop. Alleen d.m.v. het invoeren van een tijdelijke cliëntenstop kan ik voldoende zorg en aandacht besteden aan de huidige cliënten. Zodra ik de cliëntenstop kan opheffen maak ik dat op mijn website en social mediakanalen bekend. Excuses voor het eventuele ongemak.

Mijn reis naar India

In oktober ga ik voor de tweede keer op reis naar India, het land dat ik in 2002 voor het eerst samen met mijn vader bezocht. Mijn vader heeft zijn roots in India en ik ben dan ook met veel liefde voor het Iand grootgebracht. Het eten, de mooie sjaals, beelden van Indiase goden, de reizen van mijn vader naar India en de “gasten” uit India die bij ons langskwamen. Mijn vader had na zijn pensionering een Indiase toko op Schiermonnikoog en daarom ben ik in 2002 met mijn vader mee geweest naar India. Een bezoek aan familie, sightseeing, maar ook veel inkopen voor onze toko het P&S Indian Warehouse.

Harmony House in India

De afgelopen jaren hebben familie en kennissen regelmatig de vraag gesteld ”Wanneer kom je weer een keer terug naar India?”. Afgelopen januari werd mij wederom de vraag gesteld om naar India te reizen. Met het overlijden van mijn vader in 2013 in mijn achterhoofd heb ik deze keer JA gezegd. In oktober ga ik samen met mijn man dan echt terug naar India. India is een fascinerend land, maar wat mij het meeste is bijgebleven, is de enorme armoede. Tijdens alle voorbereidingen voor onze reis werd het voor mij dan ook meteen duidelijk dat ik meer wilde doen. Niet alleen familie bezoeken en vrienden zien, maar daar ook echt iets kunnen betekenen. Ik ga dit keer dan ook niet alleen terug voor de prachtige tempels, de indrukwekkende kleuren, geuren en alles wat het land te bieden heeft. Maar heel speciaal ga ik een bezoek brengen aan het Harmony House en mijn oude vriendin Meghna.

Doneer nu!

Harmony House is een stichting waar meer dan 1000 kansarme vrouwen en kinderen uit nabijgelegen sloppenwijk terecht kunnen voor onderwijs, voeding, medische voorzieningen, hygiënefaciliteiten, beroepsopleiding en sociale diensten. Harmony House heeft al meer dan 4000 leerlingen geholpen. Ze zijn in 97% van de gevallen succesvol in het voorkomen van kind huwelijken en hebben al meer dan 100 levensreddende medische interventies gepleegd. Maar er staan ook ruim 1500 kinderen op hun wachtlijst.

Mijn oude vriendin Meghna is al vanaf 2009 betrokken bij het Harmony House en is zoals ze zeggen de hartslag van Harmony House. Ik volg het Harmony House dan ook al jaren en ben onder de indruk wat ze allemaal doen voor straatkinderen als het gaat om voeding, onderwijs en gezondheidszorg. Bewonderingswaardig! Tijdens mijn reis ga ik samen met Meghna 2 locaties van het Harmony House bezoeken. Uiteraard wil ik deze locaties niet met lege handen bezoeken.

Bekijk Harmony House

 

Doneer aan het Harmony House

Om dit prachtige werk te steunen, heb ik inmiddels al een prachtig bedrag kunnen ophalen voor Harmony House. Tijdens mijn eerste reis naar India schrok ik enorm van de armoede die ik  zag, vooral onder de kinderen. Deze ervaring heeft mij gemotiveerd om nu, jaren later, een verschil te maken voor deze kwetsbare kinderen en hun toekomst.

Wil jij ook iets betekenen voor deze bijzondere kinderen? Samen kunnen we het verschil maken! Klik op de onderstaande knop en doe een donatie. Alle beetjes helpen en worden enorm gewaardeerd. Jouw steun maakt het mogelijk om de levens van deze kinderen en hun gemeenschappen positief te beïnvloeden.

Doneer nu!